Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit értetek azon, hogy "barátság extrákkal"?
Mit foglal magába számotokra? Mik azok a tevékenységek, amit a két fél szokott "művelni"?
Sztori.. :D
Van egy lány barátom, eléggé megszeretném dugni, viszont nem szeretnék összejönni vele. Ismerem már 9 éve, én is szűz vagyok, ő is. Lehetne ebből esetleg egy "barátság extrákkal"? Az én szempontomból: többször egymáshoz járás, szex, nyalás, szopás, ilyesmik.

Rendszeres szexuális tevékenység folytatása minennemű kötöttség nélkül, szimpátia alapon.
Hajrá!

A barátság extrákkal mikor egy lány ingyen prostituálja magát egy kiéhezett hímegyednek, mert szellemileg és értékrendileg a felmosó rongy szintje alatt van, és ezt már ő is belátja, ezért megpróbálja legalább a legalapvetőbb állati ösztöneit kielégíteni, hiszen ő is tudja, hogy ezen kívül nem sok jóra számíthat normális férfiaktól.
Ez a definíció.

Eredetileg azt jelentette, amikor ellentétes nemű barátok a baráti tevékenységek mellett szereltek is. Ez nem keverendő a szexkapcsolattal, amiben csak szex miatt járnak össze a felek, azon túl nincsenek közös tevékenységek.
Mostanában viszont divat lett a szexkapcsolatot is eufemizalo szándékkal barátság extrakkalnak hívni mert igy sok lány gyomra jobban beveszi mint a degradalonak tartott szexpartner státust
Tekintve h ti régi ismerősök vagytok, ez egy valódi barátság extrakkalnak tűnik..

Volt egy ilyen kapcsolatom. Szerintem kb. fél évig "játszottuk" az egyik barátommal, hogy időnként szexeltünk egymással. Többynire közös bulizások után. Nekünk azt jelentette a barátság extrákkal kapcsolat, hogy mindketten szinglik vagyunk, együtt szórakozunk, filmet nézünk, beszélgetünk, eljárkálunk ide-oda, megöleljük egymást stb, de nem mutattuk be egymást a családunknak, nem vittük el családi eseményekre a másikat, hétvégén, amikor hazamentünk a családunkhoz a főiskolás időben, akkor nem találkoztunk egymással (nehéz is lett volna, kb. 150 km-re voltunk egymástól).Szóval nálunk ez ilyen "csak szex és más semmi" volt. De jóban voltunk, barátok voltunk, de járni nem akarunk egymással. Szép volt, jó volt,örök emlék marad, szerintem nem kell elítélni emiatt.
Az viszonyt biztos, hogy ilyen kapcsolatba soha nem mentem volna bele, ha ez lett volna az első szexuális élményem.
28N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!