Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szerintetek mennyit érdemes...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mennyit érdemes randizgatás alatt egy lányra költeni?

Figyelt kérdés
2016. máj. 23. 10:24
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
56%
#6 Szánalmasak vagytok ti nők. Ennyire elvárjátok, hogy a férfi minél többet költsön rátok? Istenem...
2016. máj. 23. 11:35
 12/19 anonim ***** válasza:
59%
#6: Csak nem akarom,hogy 3-4 randi alatt lehúzzon 50.000-rel,majd benyögi hogy,jaj nincs meg a kémia meg blablablabla....
2016. máj. 23. 11:39
 13/19 anonim ***** válasza:
69%
#6 csak az olyan stílusúakra nem szoktam költeni, mint Te 😉
2016. máj. 23. 11:48
 14/19 Eric Griffin ***** válasza:
#8 egy csaj akit nem ismerünk, csak szeretnénk megismerni, az már egyből összehasonlítható egy anya-gyermek kapcsolattal? Érdekes.
2016. máj. 23. 12:33
 15/19 anonim ***** válasza:
Kap egy hamburgert a Burger King-ben és annyi.
2016. máj. 23. 13:33
 16/19 anonim ***** válasza:
Mindenképpen az első 3 randin annyit, hogy egy kicsit lenyűgözd a csajt. Nyilván könnyen egy 18 éves gimis vagy 20 éves egyetemista csajt lenyűgözni, mint egy már kereső csajt. Utóbbit azért már egy jobb étterembe illik rögtön hívni.
2016. máj. 23. 13:48
 17/19 anonim ***** válasza:
0 Ft-ot
2016. máj. 23. 17:08
 18/19 anonim ***** válasza:

Érdekes én is 0 forintot költök az első randin és nem azért mert csóró vagyok, csak szimplán semmi értelme étteremre, mozira, virágokra meg minden szarra szórni a pénzt, itt a beszélgetés/egymás megismerése a cél, ezért nem is érdemes mondjuk beülni valahova, moziba menni, csak elmegyünk sétálni a városba, valami szép helyre ami meghitt, lehet dumálni, hülyülni és mindig volt smárolás vagy folytatása a dolgoknak szóval elég bénák vagytok/elég rossz nőkkel kezdtek. :D Akinek meg nem tetszik ez az amúgy sem kapcsolatot akar csal valami fejős tehenet aki költ rá.

Mondjuk hozzátenném, hogy nem középkorú vagyok, de nyugtassatok meg, hogy ott már nem az az alap, hogy 10 ezres virágcsokorral kell odaállítani anő elé és bevinni valami Budai étterembe, ahol megjátszuk az agyunkat negyed óráig majd puszi-puszi és elköszönés.

2016. máj. 23. 17:15
 19/19 anonim ***** válasza:
Lányként első randin (ha konkrétan először látom), nem szeretem, ha költ rám 100 ft-ot is, mert úgy érzem, tartozom neki ezek után, és nem szeretném, ha a kapcsolatról való döntésben ez befolyásolna. Ha már szimpi és bejön, és rajtam nem múlik, hogy összejöjjünk, akkor kávé, süti, stb meghívást szívesen elfogadok, de drágábbat (ruha, fancy vacsora, stb) nem. Ha már járunk és együtt vagyunk egy ideje, akkor nyilván más a helyzet, amennyit szívesen rám szán és belefér neki. Arra viszont végig figyelnèk, hogy ne legyen ez olyan magas összeg, amitől lekötelezve érzem magam bármilyen téren. Pl ne vegyen nekem autót akkor se, ha ez neki farzsebből kijön.
2022. ápr. 27. 18:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!