Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan szerezzem meg, ha barátnője van?
Tegnap ismertem meg a srácot, az egyik barátom haverja. Sajnos elég korán kiderült, hogy barátnője van, de ettől függetlenül annyira megvolt köztünk a "kémia", már ahogy egymás szemébe néztünk, akkor is láttam, az egyik barátnőm, aki ott volt, mondta, hogy kb. szikrázott a levegő, amikor beszélgettünk. És nem képzelem be, iszonyatosan durva volt. Mondta a srác, mikor elköszöntünk, hogy reméli, találkozunk még, és egyszerűen nem hagy nyugodni a dolog, nekem ő kell, szexelni akarok vele, nagyon-nagyon működnénk együtt, ebben biztos vagyok.
Mit csináljak? Tudom, hogy a barátnő nehezítő körülmény, de nem fog békén hagyni a gondolat, meg ez az egész..
18/L
Istenem, miért írogattok ilyeneket, hogy "velem is megtenné", meg "engem is megcsalna"?:DD
Az égvilágon nem akarok tőle semmi komolyat, néhány óra, max. néhány alkalom élvezetet, ennyi :)
"Az égvilágon nem akarok tőle semmi komolyat, néhány óra, max. néhány alkalom élvezetet, ennyi :)"
Na, ezert "ripancoznak" teged le.
Egyebkent mibol gondolod, hogy a te lyukad jobb, mint a tobbie?
Csak azert mert 18 vagy es viszket a nuni? Egy 15 eves ci.ganynak is!
Inkabb allj prostinak. Akkor csinalhatod, amit szeretsz es vegre lesz munkad is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!