Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hogyan szerezzem meg, ha...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan szerezzem meg, ha barátnője van?

Figyelt kérdés

Tegnap ismertem meg a srácot, az egyik barátom haverja. Sajnos elég korán kiderült, hogy barátnője van, de ettől függetlenül annyira megvolt köztünk a "kémia", már ahogy egymás szemébe néztünk, akkor is láttam, az egyik barátnőm, aki ott volt, mondta, hogy kb. szikrázott a levegő, amikor beszélgettünk. És nem képzelem be, iszonyatosan durva volt. Mondta a srác, mikor elköszöntünk, hogy reméli, találkozunk még, és egyszerűen nem hagy nyugodni a dolog, nekem ő kell, szexelni akarok vele, nagyon-nagyon működnénk együtt, ebben biztos vagyok.

Mit csináljak? Tudom, hogy a barátnő nehezítő körülmény, de nem fog békén hagyni a gondolat, meg ez az egész..

18/L

2016. máj. 22. 21:30
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
10-es, köszönöm :)
2016. máj. 22. 22:58
 12/16 anonim ***** válasza:
86%
Ritkán írok ilyet, de olyan ostoba vagy, mint egy zsák krumpli.
2016. máj. 22. 23:22
 13/16 Eric Griffin ***** válasza:
Ehhez gratulálok, bejön egy pasi egy talalkozás után, szexelni akarsz vele, és ezért tönkre tennéd a kapcsolatát. Az a helyzet, hogy miután megszerezted valószínűleg pár nap múlva kéne egy masik pasi aki nagyon megtetszik. Inkább gondolj bele abba, hogy ha neked lenne egy pasid, mit éreznél ha.... áh hagyjuk.
2016. máj. 22. 23:28
 14/16 A kérdező kommentje:

Istenem, miért írogattok ilyeneket, hogy "velem is megtenné", meg "engem is megcsalna"?:DD

Az égvilágon nem akarok tőle semmi komolyat, néhány óra, max. néhány alkalom élvezetet, ennyi :)

2016. máj. 24. 22:26
 15/16 anonim ***** válasza:

"Az égvilágon nem akarok tőle semmi komolyat, néhány óra, max. néhány alkalom élvezetet, ennyi :)"

Na, ezert "ripancoznak" teged le.

2016. máj. 25. 07:03
 16/16 anonim ***** válasza:

Egyebkent mibol gondolod, hogy a te lyukad jobb, mint a tobbie?

Csak azert mert 18 vagy es viszket a nuni? Egy 15 eves ci.ganynak is!

Inkabb allj prostinak. Akkor csinalhatod, amit szeretsz es vegre lesz munkad is.

2016. máj. 25. 07:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!