Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Fiúk! Mi a véleményetek arról...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Mi a véleményetek arról a lányról, aki csak szexre vágyik?

Figyelt kérdés
Van egy srác, aki nagyon bejön, de csak szexuálisan vonzódom hozzá... Iszonyatosan kívánom, nagyon szeretnék lefeküdni vele. Jelenleg szingli vagyok, és ezen nem is akarok változtatni, jó ez így. Viszont nekem is vannak szükségleteim, és hát ez a srác..... Én is bejövök neki, ezt már többször is közölte velem, néha szoktunk dumálni, többször szexcseteltünk is, ami iszonyatosan izgató volt. Nyilván ő is le akar feküdni velem, és a viselkedéséből azt vettem ki, hogy ő sem akar komolyat, de nem mertem erre rákérdezni. A kérdésem az volna, hogy szerintetek elítélne, ha csak szexet akarnék? Vagy ezután már lenézne, és nem lehetnénk jóban? Én arra gondoltam, hogy néha találkoznék vele, de csak laza sörözgetés és persze jó sok szex lenne terítéken, semmi több... Fiúk/férfiak véleményét várom sok szeretettel!!!!! :)

2016. máj. 22. 20:31
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
55%
pont ijen csajt keresek még szponzorálnám is
2016. máj. 22. 21:04
 12/18 anonim ***** válasza:
65%
Szóval szingli vagy és az is akarsz maradni, csak dugni akarsz egy olyan pasival, aki csak szexuálisan kelti fel a figyelmed, de nem akarod, hogy csak a pinád legyen a fontos? WTF dude???
2016. máj. 22. 21:06
 13/18 A kérdező kommentje:
Nem, hanem nem szeretném, ha egy tárgynak tekintene. És ez igazából a lényegi kérdés, ami miatt férfiakat szólítottam meg, hogy tárgynak tekintetek-e egy olyan nőt, aki csak szexelni akar? Csak a saját példámat hoztam fel.
2016. máj. 22. 21:09
 14/18 anonim ***** válasza:
100%
Én személy szerint nem tekintenék egy ilyen lányt tárgynak (=fontos lenne, hogy ő is élvezze és kielégüljön), de attól még a teste lenne fontos nekem. De nem vagyunk egyformák ugyebár.
2016. máj. 22. 21:11
 15/18 Igen, én vagyok! :) ***** válasza:
100%

Kérdező, szerinted miért írtam amit?:P Ha itt mindenki azt írja, hogy nem tekintene tárgynak, az a srác még annak tekinthet.

Ebből ki is derül én minek..:D

2016. máj. 22. 21:28
 16/18 anonim ***** válasza:
Barátnak jó lenne egy ilyen lány. :D
2016. máj. 29. 02:49
 17/18 anonim válasza:

Két dolgot tehetsz: Vagy

1., tanakodsz, amíg már nem fogod kívánni, vagy

2., teszel egy próbát.

2.a úgy sikerül minden, ahogy kell,

2.b mégsem jön össze, vagy tárgynak tekint utána, vagy lenéz, mert csak olyan vagy mint ő, stb. stb.

Ha csak aggodalmaskodsz (1.,), abból semmi jó nem sül ki. a 2.b esetben lett egy jó éjszakád, 2.a esetben meg több is.

Elég egyszerűnek tűnik.

„A tett halála az okoskodás”

2016. máj. 30. 12:58
 18/18 anonim ***** válasza:
Nem lenne rossz véleményem! Természetes dolog, hogy neki is vannak vágyai! Nem élünk már a középkorban!
2018. dec. 31. 15:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!