Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak olyan lányok, akik szintén csak kalandra vágynak és nem kapcsolatra?
Figyelt kérdés
Azért kérdezem, mert valahogy nehezen találok..2016. máj. 22. 15:06
11/15 anonim válasza:
Egyetértek Erika Bergerrel D:D
21/L
12/15 anonim válasza:
10 es ez nem igy van.pl nem vok csoro,átlagos a külsöm,a kalandozo lányok mégis kerülnek
13/15 anonim válasza:
Vagyunk egy páran:)
Viszont ehhez ugyanúgy kell a kölcsönös szimpátia... Ami ritka:D
18/l
14/15 anonim válasza:
Próbálkozz férjes nőkkel. Ha hajlanak a dolog felé akkor biztos csak kalandot akarnak.
15/15 anonim válasza:
Gazdag vagyok és jóképű, de hogy őszinte legyek nem értem, hogy jön az anyagi helyzet a szexkapcsolat vagy egyéjszakás találáshoz. Volt már jó pár szexkapcsolatom (az egyéjszakást nem pártolom, ha valami jó, akkor úgyis akarunk némi folytatást), soha egy sem tudta az anyagi helyzetem előre. Miután már szexeltünk nyilván nem érdekelte őket, mert ha a szex jó és a kapcsolat erről szól, pont nem izgat senkit az anyagi.
Szóval őszintén értetlenül állok ez előtt, amikor ilyet írnak, hogy ez kell hozzá. Miből gondoljátok?
28/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!