Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyiért és hogyan lehetne?
Figyelt kérdés
Nem lehet szexuális èletem egyèb okok miatt, de szeretnèk egyszer az èletemben egy pinát látni, talán mèg megsimogatni is. K.rv.hoz nem akarok menni, de ismeretleneket ilyen kèrèssel nem zavarnèk.2016. máj. 22. 10:48
2/8 anonim válasza:
csak k*rvához tudsz menni vagy eléred a személyiségeddel hogy legyen egy barátnőd. De ha nem tudsz vele szexelni (Miért?) akkor lehet hogy ő sem maradna sokáig melletted:/
4/8 anonim válasza:
Már megint egy "csúnya pasi" rinyagép. Fejezd be a hisztit és kezdj el élni, mert ez így nagyon szánalmas
5/8 anonim válasza:
Akar nekem is irhatsz:) nincs ebben semmi rossz:D es biztos vannak meg ilyen lanyok akik megengednek:)
6/8 anonim válasza:
Hacsak nem allsz allando orvosi kezeles alatt es teljesen deformalt vagy, akkor mehetsz prostihoz!
Bar kizartnak tartom, hogy egeszsegugyi okaid lennenek. Fizetsz fel orat (kb 10 ezer) es el vagy intezve.
Szerintem inkabb a szemelyisegeden dolgozz.
7/8 anonim válasza:
Azt ugye tudod, hogy vagy 5000 privatot fogsz kapni?:)
8/8 anonim válasza:
"Mennyièrt és hogyan lehetne?.... K.rv.hoz nem akarok menni....."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!