Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok nem féltek az egy éjszakász szex kalandtól?
Nem, mivel sosem lennék képes ilyenre hogy ennyire ne becsüljem magam, és egy riherongy legyek.
Az meg, aki úgy szexel valakivel hogy nem is ismeri, meg is érdemli a következményeket, hisz ennyi esze van.
Normális nő sosem alacsonyodna le, és menne bele ilyenbe egy ismeretlen emberrel.
Kedves 2. szerinted kinek kellene egy ilyen nő?
aki pár óra ismerettség után szétrakja?
Ha 10férfit megkérdeznénk szerintem alig 1mondaná hogy nem zavarja, de azért valljuk be ez eléggé kiábránditó hisz annál értékesebb minél nehezebb megszerezni és nem egy olcsó nő. Lehet hogy ez manapság normális, de szerintem nagyon nem így kellene lennie. Mert már a lányok másznak rá a fiúkra nem egy ismerősöm mondta hogy szorakozó helyen alig birt levakarni pár r**ancot. Ez nem a normális nő fogalma, sajnálom, ha neked igen :)
18L
Mondd meg mitől lesz valami normális, vagy nem normális? Ki dönti ezt el? Mindenki úgy él, ahogy szeretne.
A férfiak 90%-a szintén belemegy, belement már vagy belemenne ilyenbe. Ha ez számítana, akkor nem sok férfi közül választhatnál te sem, meg más sem, aki így gondolja. Maximum nem mondja el az illető, hogy volt már ilyenben része, vagy próbálkozott már összehozni ilyet. Engem nem érdekel, ha egy nőnek volt már egyéjszakás kalandja. Mi van akkor? Tudod, én nem vagyok előítéletes.
# 5
A pasikkal pont ugyanez a helyzet - van, amelyik alkalmi, vagy rendszeres szexre jó, de párkapcsolatra nem igen kéne senkinek.
(Mondjuk én nő létemre bántónak éreztem, amikor valaki úgy fogalmazott itt egyszer egy egy éjszakás férfi partnerről, hogy "egy éjszakára jó volt vibrátor helyett", de miért nem volt képes felfogni, hogy többet nem akar tőle, minek kereste, hívogatta utána, stb.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!