Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A terhesség tünetei mikor...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A terhesség tünetei mikor jelentkeznek? Első menstruáció kimaradása előtt vagy után?

Figyelt kérdés
Gondolok itt mint hányinger, fáradékonyság. Semmi ilyent nem tapasztaltam csak alhasi fájdalom de ez lehet gyulladástól. Nem szeretnék meglepetést, védekeztünk de így hogy elhagyott a barátom azért van bennem félelem hogy nem-e lesz gond,nyilván lenyugszom amint megjön de még addig van időm.
2016. máj. 22. 08:50
 1/2 anonim ***** válasza:
vegyél tesztet ha nem vagy biztos, de az első menzesz kimaradást megvárnám. Sok mindentől fájhat mint írtad gyulladástól is, szerintem látogasd meg a nőgyógyászt ő tud biztosat mondani neked.
2016. máj. 22. 09:02
 2/2 A kérdező kommentje:
Védekeztünk gumival sem volt gond csak bennem van a félelem, mivel vége lett a kapcsolatnak ugye s egyedül maradtam
2016. máj. 22. 09:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!