Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Nők! Nektek mennyi idő után...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők! Nektek mennyi idő után kezd a puncitok fürdés után nem friss lenni?

Figyelt kérdés
Mennyi az a idő amikor már van szaga?
2016. máj. 21. 23:33
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
55%
2 3 nap :D
2016. máj. 21. 23:34
 2/12 anonim ***** válasza:
Ne fürgyéé le!
2016. máj. 21. 23:40
 3/12 anonim ***** válasza:

hjaj..

Téged amúgy izgat, ha büdös a nuni?

2016. máj. 21. 23:42
 4/12 A kérdező kommentje:
Milyen jo hogy 3 valaszbol senki se a kerdesre valaszolt!:) Kedves utolso nem, nem, izgat mivel en is no vagyok! Egyszeruen kivancsisag .
2016. máj. 21. 23:45
 5/12 anonim ***** válasza:

nem tudom kedves kérdező, nem szoktam szagolgatni, meg én mindig ügyelek a tisztaságra.

De majd egyszer a kedvedért kipróbálom, hogy egész nap nem használok törlőkendőt és nem fürdök, és utána leírom neked mit tapasztaltam :)

2016. máj. 21. 23:48
 6/12 RRR ***** válasza:
a páromnál már estére érezhető az oroszlánbarlang illat,pedig minden reggel tusol
2016. máj. 21. 23:49
 7/12 anonim ***** válasza:
100%

2-3 nap? Remélem ezt viccnek szántad.

Egy kis biosz: a nemiszervek környékén apokrin verejtékmirigyek találhatóak. A váladéktermelődés a kitüremkedő citoplazma lefűződésével jön létre, tehát a verejték a mirigy saját váladéka, illetve sejtplazma keveredéséből jön létre. Nagy része víz, 1%-ban nátrium kloridot tartalmaz, illetve megtalálhatóak benne kis szénatomszámú karbonsavak: tejsav, vajsav, valeriánsav, valamint nátrium tartalmú bomlástermékek: karbamid, húgysav, fehérjék. Ami nagyon fontos, hogy enyhén savas kémhatású, amely megakadályozza a baktériumok szaporodását, ezáltal véd a fertőzésektől. A mosakodószerek ezt a kémhatást semlegesítik, aminek következtében gyengül a védekezőképesség. De a verejtékmirigyek intelligensek, ahogy felborul a pH, újra indítják a váladéktermelést, tehát mosakodás után szinte azonnal megindul egy enyhe verejtékezés. Ez nyilván nem érezhető, de pár óra alatt teljesen helyreállítja a kémhatást, ami nyilván jár egy természetes illattal. Ez nem kellemetlen, de érezhető. Viszont egy nap leforgása alatt az izzadság bomlani kezd, tehát teljesen természetes, ha estére erősebb, kellemetlenebb szagokat áraszt.

Valaki írta itt a törlőkendőzést. Napi 1-2 alkalomnál többször nem szabad használni, mert a kémhatás közömbösítésével fertőzésveszélynek teszed ki magad.

2016. máj. 22. 00:00
 8/12 anonim ***** válasza:
Légáteresztő tisztasági betétet használok,és alkalmanként ph-hüvelykapszulát ìgy egész nap friss maradok,estére természetesen már nem a reggeli kellemes a lenti közeg tehát tusolok röktön intim lemosòval.Egyébként ha hanyagolod az egyszerű cukrok fogyasutását jobb illatod lesz és nem csak lent.
2016. máj. 22. 00:13
 9/12 anonim ***** válasza:
#fogyasztását (bocs)
2016. máj. 22. 00:15
 10/12 anonim ***** válasza:
53%
Komolyan en vagyok az egyetlen no, aki napi 1x lezuhanyzik es kesz? Igenytelennek erzem magam, szagom az nincs. :D
2016. máj. 22. 01:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!