Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki szexelt már külföldivel? Jó volt?
Figyelt kérdés
Milyen nemzetiségű volt?
Írjatok kort/nemet
2016. máj. 21. 22:59
1/11 anonim válasza:
Elefántcsontparti nő volt, jó nagy pittye volt. :D
4/11 anonim válasza:
Del-afrikaival : iszonyatosan jo volt, egyszeruen imadtam azt a sracot :)
Olasz : o is jo volt, bar kevesbe emlekszem, mert fesztival-dolog, szoval az esetek nagy tobbsegeben nem voltunk jozanok :D
18
6/11 anonim válasza:
Én életemben 2 pasival voltam, mindkettő külföldi! Az egyik amerikai a másik portugál! Az amerikai sokkal férfiasabb volt kívül belül, nagyon tette a dolgát, de a saját maga szerintem jobban érdekelte mint én... Körül volt metelve, ami nekem eléggé szimpi dolog volt. A portugál sokkal figyelmesebb,lágyabb, külsőre is alacsonyabb/vékonyabb. Orális szexre is vevőbb, nem metélt, ő mindig jelzi, hogy neki az fontos hogy nekem jó legyen! (bár nyilván magára is figyel :-D) 23/L remélem megfelelő a válasz! :-D
7/11 anonim válasza:
Plusz az amerikai zsidó is volt mellé, némi adalék... :D
8/11 anonim válasza:
Csak halkan szólnék hozzá, itt az előzőhöz, hogy Amerikában nem minden körülmetélt zsidó, és fordítva.
Én egyébként antiszemita vagyok, nekem elhiheted.
9/11 anonim válasza:
Ezzel én is tisztában vagyok 8-as! Tudom, hogy mindegyik létezik önmagában is! :) (bár a zsidó férfiak nagy nagy része körülmetélt nem?)
10/11 anonim válasza:
Nem a metéltségből feltételeztem, beszélgettünk is az idők folyamán... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!