Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nőknek nem jó érzés a szex, vagy miért nem szeretik csinálni?
De bírom, mikor itt sokan pszichológusnak képzelik magukat, és egyetlen pont köré gyártanak egy történetet, mikor halvány lila fingjuk nincs a dolgokról. Voltam földön, hoztam rossz döntéseket, de soha nem úszkáltam a szarban, nem ragadtam benne soha. Ezáltal ha egy kapcsolat szar, kiszállok, nem érdekel, mivel jár.
Ellenben játszottam ügyeletes lelki szemetesládát barátnőknek, jelenleg is elég siránkozást hallgatok, mert kivel osszák meg... Pl 3 éves kapcsolat, ami alatt a csávó semmilyen orgazmust nem okozott a csajnak. Másik csajnak a palija kérdés nélkül benyomta a $eggébe... És hasonlóakat hallgatok kb napi szinten. Ha a helyükbe lennék, már nem lennék együtt ilyen nyomorékokkal. Lehet túl nagy az önérzetem, de idegesít, mikor valaki áll a falnál, veri bele a fejét, ordítja, hogy fáj, de nem hagyja abba... Ez a szolgalélek nők hibája is nyilván, de nem erről szólt a főkérdés. (Az első válaszom sem E/1-ben fogalmazódott. Vannak nézeteim, vannak dolgok, amiket làtok, és kinyílik a bicska. De nem feltétlen saját bőrön tapasztalt dolgok.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!