Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon mért nem működik?
Figyelt kérdés
Van egy aránylag új kapcsolatom de nem működik a szex rendesen. lehetséges hogy azért mert én a kicsit vadabb szexet szeretem? a bártatnőm meg azt a az összebújós finoman lassan csináljuk -ot?2016. máj. 20. 16:05
1/5 anonim válasza:
A kérdésed meg is válaszoltad :)
Igen biztosan ezért nem a b,nőd szeretkezésre vágyik te meg b..-nál :D ..Ez a párosítás nem a legkielégítőbb így ezen esetben.Valaki hoppon marad :))
2/5 anonim válasza:
Várj még vele, lehet később már neki is bele fog férni a durvulás. De ha neked ez ekkora probléma, akkor biztos nem vagy szerelmes.
3/5 anonim válasza:
Instructions unclear, dick stuck in kecske
4/5 anonim válasza:
A szerelem nem zárja ki a vad szex lehetőségét ..sz,tem..
Attól még lehet szerelmes a másik félbe,hogy ez mozgatja meg jobban ezt élvezi jobban :)
Kössetek kompromisszumot,,egyszer ez,egyszer az,,és mindenki elégedett.
5/5 anonim válasza:
Mi mindketten szeretjük mindkettőt: az összebújós, szembenézős, romantikus szerelmeskedést IS, meg azt is, ha feldob az asztalra, vagy az előszobában dönget meg hátulról. Szerintem ez egy szerencsés konstelláció, mert mindkettőnk minden igényei maximálisan kielégül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!