Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok, nektek ez tetszik?
Figyelt kérdés
Izgató számotokra ha egy pasinak kidudorodik a farka a nadrágján? Megszoktátok nézni ha ilyennel találkoztok?2016. máj. 19. 17:21
1/10 anonim válasza:
Hat ha egy idegene akkor nem erdekel.
Ha van baratom es neki akkor persze hogy izgato
20/L
2/10 anonim válasza:
Meg szoktam bamulni, persze izgato :)
3/10 anonim válasza:
Persze. Ahogy nektek is izgató, ha egy nő sejtet.. :)
6/10 anonim válasza:
Nagyon nagyon izgató, imádom :)
7/10 anonim válasza:
Ha nem is imádják, azért a java megnezi, rám is mindig mosolyognak ha shotban vagyok, főleg ha kicsit feszesebb meg a makk is kirajzolodik :)
Ugyan az mint nekünk férfiaknak a kerek popsiddal, vagy a mély dekoltázs, beindul a fantázia.
24f
8/10 anonim válasza:
en is mindig elkebzelem olyankor hogy rajtam fekszik :D
9/10 A kérdező kommentje:
Szia.
És volt már hogy észrevette a pasi, hogy bámulod a farkát? :)
24/F
2016. máj. 19. 22:35
10/10 anonim válasza:
Ha a pasimról van szó, akkor tetszik. Egyébként más esetben csak elfordítom a fejemet, nem nézegetem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!