Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mély torok? (kérdés rövid. )
Figyelt kérdés
az lenne a kérdés hogy hogy csináljam? :D akárhogy csinálom nem bírom a barátom farkát egybe bevenni a számba. esetleg valami pozíció amiben sikerülhet?2016. máj. 19. 16:38
11/16 anonim válasza:
persze h szamit. probaj meg egy repat a torkod aljaig dugni aztan probaj meg egy banant :D azert van kulombseg ;)
12/16 anonim válasza:
# 11
Aztán ha kísérletet teszel egy 5 cm átmérőjű cukkínivel is, ami már a fogsorod hátsó részén sem jut át, akkor azt is tudni fogod, hogy aki olyan kijelent itt, hogy ügyesen mélytorkozik ilyen átmérőjű pénisszel, az igazat mond-e. :-))
13/16 A kérdező kommentje:
ahha értem :D hát nem tudom akkor. mert neki az átlagnál nagyobb. nem tudom menne e :D
2016. máj. 19. 18:59
14/16 anonim válasza:
ahogy a kardnyelők,az hosszabb...és éles is.
15/16 anonim válasza:
Én ha mélytorkozni szeretnék (barátom imádja) veszek egy mély levegőt, és úgy elviselhetőbb :)
16/16 anonim válasza:
Válassz egy pici kukijú fiút, annak tövig bekaphatod *.*
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!