Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miert szereti bent tartani elvezes utan?
Figyelt kérdés
Óvszerrel védekezünk. A párom ha elmegy imád még bennem lenni. Sőt. Kéri hogy ne húzzuk ki. Ez a szerelem miatt van vagy csak szimplán szeret bennem lenni? Lehet hogy hulye kerdes de erdekel. Koszonom a válaszokat.2016. máj. 18. 21:36
1/6 anonim válasza:
Én ezt nőknt szoktam kérni.. Nem a szerelem miatt,hanem mert jól esik.
2/6 anonim válasza:
Szerintem hülye kérdés. Azért mert miután elmegy még egy kicsit hasonló az élvezéshez... még kellemes. Ha kivered neki és elment utána is húzgálod még nem? Ez ilyen. Amúgy ha nem ezért akkor jóleső tud lenni akkor is ha benned lankad le majd kiveszi akár a szeretet akár más miatt.
3/6 A kérdező kommentje:
Koszonom :)
2016. máj. 18. 21:40
4/6 anonim válasza:
Jó érzés. Én is mindig bent tartom ha beleélvezek barátnőmbe.
5/6 anonim válasza:
Mert élvezi, bár ezt elég felelőtlen dolognak tartom.
6/6 A kérdező kommentje:
Igen, tudom ,h rizikós. Mondjuk én is szeretem h nem kikapja egyből es szevasz. :)
2016. máj. 18. 21:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!