Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit lehet tenni a folyamatos önkielégítés kényszere ellen?
Figyelt kérdés
Minden nap több alkalommal ki kell vernem, különben hihetetlen frusztrált, ideges és rosszkedvű vagyok. Miután könnyítettem magamon, ismét visszatér ez a hangulat (vagy spontán vagy valamilyen konkrét kiváltó hatás következtében), tehát egy láncreakció indul be nap mint nap..már nagyon unom, hogy egyrészt erre megy el az időm, másrészt mindig keresnem kell egy helyet ahol egyedül lehetek, valamint ilyen hangulatban sem jó eltölteni hosszabb-rövidebb időszakot amíg nem tudok recsizni. Az a legnagyobb baj, hogy úton-útfélen, hegyre-halomra hihetetlen jó nőket látok, valami brutál jól néznek ki, rá is játszanak az öltözködéssel is...nekem meg ilyen nőm nem igazán lesz, így ez az út maradt. De már valamit jó lenne tenni ellene!2016. máj. 18. 20:24
11/13 anonim válasza:
#1 vagyok. Pontosan a sport miatt kérdeztem én is. Ezt az edzést milyen edzésként kell elképzelni? Kondi? Ebből mennyi intenzív kardió? Elszoktál járni futni?
Egyértelműen van ennek a dolognak egy lelki háttere, amit vagy egy barátnő vagy egy pszichológus tudna megoldani viszont testi szükségleteid is vannak amik ugyanúgy elvihetnek ebbe az irányba. Valószínűleg több kardió mellett kevesebb és intenzívebb alkalomra tudnád szűkíteni a dolgot.
12/13 A kérdező kommentje:
Szoktam kondizni, ha nem veszek bérletet akkor saját testsúlyos edzés, de labdajátékokat is játszok.
2016. máj. 18. 23:01
13/13 anonim válasza:
#3 ismét. Értem, amit mondasz, nem is akarom erőltetni ezt az önbizalomhiány/gátlás vonalat, meg legkevésbé se akarok semmit ezzel kapcsolatban a fejedbe beledumálni (bár ettől még fenntartom a véleményemet), de ez így egy ördögi kör, mert hogy azért recsizel egész nap mert nincs bnőd, viszont így azért nem lesz bnőd mert egész nap csak recsizel. Érted. :) Csajozási tanácsokat se akarok adni, mert nem ezt kérted (cinikusan mondhatnám, hogy keress sok pénzt és egyből válogathatsz a jobbnál jobb nők közül, az a vicc, hogy ez tényleg így van), viszont azt gondolom Te is érzed, hogy a problémád lelki eredetű. Ezért javasoltam a pszichológust. És nem is arra gondoltam, hogy külsőleg kéne megváltoznod (ha sportolsz akkor gondolom nem vagy kövér), hanem inkább belsőleg kellene "megkapirgálnod" magad, önismeret, életcél, ilyesmi. Ezek a dolgok sokat tudnak segíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!