Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Rib_ncak kell lenni, hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Rib_ncak kell lenni, hogy valakinek barátja legyen?

Figyelt kérdés

Azt veszem észre, hogy pár hét facebookos/élő beszélgetés után feladják a fiúk, inkább keresnek egy könnyen kapható lányt, ha nem incselkedek velük. Jönnek a szexuális poénok, célozgatások, intim flörtölések, és ha erre nem nyáladzol rá, nem reagálsz vissza, inkább keresnek egy r_bancot, vagy egy szűzk_rvát, akivel lehet incselkedni, és nem kell érte küzdeni. Akivel 1 hét dumcsi után lehet kavarni, smárolni, tapizni, dugni, alányulhatsz vagy ami a rib_ncsági szintjébe belefér.

Jól látom a helyzetet?

Fiúk miért vagytok ilyenek?

PRIVÁTOKAT NEM KÉREK!

2016. máj. 18. 19:07
1 2 3 4 5 6
 1/52 anonim ***** válasza:
48%
Azert valld be, hogy neha szivesen incselkedsz...;)
2016. máj. 18. 19:12
 2/52 anonim ***** válasza:
81%
:) Megmosolyogtató vagy.
2016. máj. 18. 19:12
 3/52 anonim ***** válasza:
nem tudom hány eves vagy, de en ugyanezt tapasztalom 24 évesen is, manapság az van lenézve aki nem kapható könnyen. De! az a férfi aki feladja es keres magának egy könnyen kapható csajt, az nem is érdemelte meg a figyelmedet, hisz csak dugásra hajtott.
2016. máj. 18. 19:14
 4/52 anonim ***** válasza:
77%
Természetesen válaszolok, amint sikerül megválaszolnod nekem azt a kérdést, hogy ezen az oldalon miért általánosít minden kérdező.
2016. máj. 18. 19:14
 5/52 anonim ***** válasza:

honnét szeditek ezeket a pasikat... nemtom. Koptasd le őket és vedd észre a normálisakat na :D

25/F

2016. máj. 18. 19:16
 6/52 anonim ***** válasza:
48%

Én olyan nőre vágyom, aki veszi a lapot, érti a vicceket, érti a célzásokat, mindenre tud úgy reagálni hogy azt érezzem nagyon figyelnem kell, ha nem akarom magam beégetni előtte. Kézben tartja a helyzetet. :)

Ha azt látom, hogy a lányt nem érdekli a szexualitás, lekezelő, kerüli a témát, akkor igen, keresek mást helyette, mert semmi kedvem visszafogni magam, és elfolytani a bennem rejlő vadállatot. Inkább egy tüzes, érzéki nővel beszélgetek, aki kihozza belőlem azt, amitől igazán jó leszek az ágyban, vagy éppen kint a fák között ;) Mivel egy életre szóló kapcsolatot szeretnék, ezért nincs helye lemondásnak, kompromisszumoknak szex terén. Nem akarom, hogy vágyakozzak valami más után, amit a barátnőm nem képes megadni nekem.

Te még ezt nem fogod megérteni. Fogalmad sincs mitől olyan jó ez, azok alapján, amit ide kiírtál.

2016. máj. 18. 19:19
 7/52 A kérdező kommentje:

ma 19:19

Mi köze van a kapcsolatban lévő szexualitás minőségéhez annak, hogy a lány gyorsan odadobja magát, r_banckodik facebookon? Ezt magyarázd már meg. Egy r_banc is lehet pocsék az ágyban, és egy 3 gyerekes anya is lehet lepedőakrobata, aki 10 éve van a férjével.

Menjél akkor csak a r_bancaidhoz, de erről az életre szóló kapcsolatról jobb ha leteszel mellettük. :D

2016. máj. 18. 19:24
 8/52 anonim ***** válasza:
80%

Hát figyu,nem kell r*b*ncnak lenni,de prűdnek sem.Nekem volt már olyan,hogy egy pasi 2 hónapig hülyített,bele is zúgtam,aztán szexeltünk és ennyi volt...és volt olyan pasi is,akivel első randin szexeltünk és 1 éves kapcsolat lett belőle.

Azon nem múlik semmi,hogy mikor szexeltek.Ha a pasi csak szexet akar,akkor várathatod bármeddig,csak szexelni akar majd.De ha komolyat akar,akkor szexelhettek már az első nap is,akkor is érdekelni fogod.Remélem érthető,hogy mit akarok ebből kihozni.

2016. máj. 18. 19:26
 9/52 A kérdező kommentje:
Nyilván ha csak szexelni akar, akkor nem vár hónapokat.
2016. máj. 18. 19:28
 10/52 anonim ***** válasza:
52%

De igen,ott írtam,hogy volt már ilyen pasira példa.Hónapokig eljátszotta a szerelmest,aztán szexeltünk és már nem is érdekeltem.Tudod mennyi ilyen eset van?Épp ezért nem várok vele már,mert minek?Csak magamnak ártok,mert én közben már belezúgok,míg ő lehet csak szexelni akar és szórakozik velem.És különben is túl rövid az élet ahhoz,hogy megvonjam magamtól a szexet hónapokig:D De neked teljesen más erről a felfogásod,nyilván nem fogsz ezzel egyetérteni...

20L

2016. máj. 18. 19:31
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!