Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rib_ncak kell lenni, hogy valakinek barátja legyen?
Azt veszem észre, hogy pár hét facebookos/élő beszélgetés után feladják a fiúk, inkább keresnek egy könnyen kapható lányt, ha nem incselkedek velük. Jönnek a szexuális poénok, célozgatások, intim flörtölések, és ha erre nem nyáladzol rá, nem reagálsz vissza, inkább keresnek egy r_bancot, vagy egy szűzk_rvát, akivel lehet incselkedni, és nem kell érte küzdeni. Akivel 1 hét dumcsi után lehet kavarni, smárolni, tapizni, dugni, alányulhatsz vagy ami a rib_ncsági szintjébe belefér.
Jól látom a helyzetet?
Fiúk miért vagytok ilyenek?
PRIVÁTOKAT NEM KÉREK!
honnét szeditek ezeket a pasikat... nemtom. Koptasd le őket és vedd észre a normálisakat na :D
25/F
Én olyan nőre vágyom, aki veszi a lapot, érti a vicceket, érti a célzásokat, mindenre tud úgy reagálni hogy azt érezzem nagyon figyelnem kell, ha nem akarom magam beégetni előtte. Kézben tartja a helyzetet. :)
Ha azt látom, hogy a lányt nem érdekli a szexualitás, lekezelő, kerüli a témát, akkor igen, keresek mást helyette, mert semmi kedvem visszafogni magam, és elfolytani a bennem rejlő vadállatot. Inkább egy tüzes, érzéki nővel beszélgetek, aki kihozza belőlem azt, amitől igazán jó leszek az ágyban, vagy éppen kint a fák között ;) Mivel egy életre szóló kapcsolatot szeretnék, ezért nincs helye lemondásnak, kompromisszumoknak szex terén. Nem akarom, hogy vágyakozzak valami más után, amit a barátnőm nem képes megadni nekem.
Te még ezt nem fogod megérteni. Fogalmad sincs mitől olyan jó ez, azok alapján, amit ide kiírtál.
ma 19:19
Mi köze van a kapcsolatban lévő szexualitás minőségéhez annak, hogy a lány gyorsan odadobja magát, r_banckodik facebookon? Ezt magyarázd már meg. Egy r_banc is lehet pocsék az ágyban, és egy 3 gyerekes anya is lehet lepedőakrobata, aki 10 éve van a férjével.
Menjél akkor csak a r_bancaidhoz, de erről az életre szóló kapcsolatról jobb ha leteszel mellettük. :D
Hát figyu,nem kell r*b*ncnak lenni,de prűdnek sem.Nekem volt már olyan,hogy egy pasi 2 hónapig hülyített,bele is zúgtam,aztán szexeltünk és ennyi volt...és volt olyan pasi is,akivel első randin szexeltünk és 1 éves kapcsolat lett belőle.
Azon nem múlik semmi,hogy mikor szexeltek.Ha a pasi csak szexet akar,akkor várathatod bármeddig,csak szexelni akar majd.De ha komolyat akar,akkor szexelhettek már az első nap is,akkor is érdekelni fogod.Remélem érthető,hogy mit akarok ebből kihozni.
De igen,ott írtam,hogy volt már ilyen pasira példa.Hónapokig eljátszotta a szerelmest,aztán szexeltünk és már nem is érdekeltem.Tudod mennyi ilyen eset van?Épp ezért nem várok vele már,mert minek?Csak magamnak ártok,mert én közben már belezúgok,míg ő lehet csak szexelni akar és szórakozik velem.És különben is túl rövid az élet ahhoz,hogy megvonjam magamtól a szexet hónapokig:D De neked teljesen más erről a felfogásod,nyilván nem fogsz ezzel egyetérteni...
20L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!