Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tóth Zoltánka kérdése:
Volt már valaki olyan masszázson ahol nem vállaltak erotikát de mégis az lett a vége?
Figyelt kérdés
2016. máj. 18. 12:28
1/7 anonim válasza:
Egyszer megkértem a páromat, hogy masszírozza meg a hátamat mert meghúztam magam, utána megdugtam nem tudom ez annak számít-e
2/7 anonim válasza:
Hiába írod ki sorban a kérdéseket, nem fogsz olyan masszőrt találni aki leszop fél áron, amikor megteheti annyiért is mint egy erotikus masszőr.
rosszlanyok.hu, válogass
3/7 A kérdező kommentje:
köszi a segítséget
2016. máj. 18. 13:33
5/7 anonim válasza:
ha az van, hogy nincs erotika, akkor ott nem lesz szopás...
6/7 A kérdező kommentje:
nem szopásra gondoltam,hanem arra hogy masszázs közben a hölgy úgy ér hozzád (akár véletlen is) hogy izgalomba jössz .
Ezt ő látván segít rajtad
2016. máj. 19. 09:06
7/7 anonim válasza:
nem fog csak úgy jókedvében könnyteni rajtad. azaz lehet, hogy van olyan, de azt előre is vállalják
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!