Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nektek mennyire volt nehéz eljutni az első szexuális élményig?
Semennyire. Jött magától.
Benyúltam a puncijába.
Röpke 18 évet vártam rá :)
De megérte :)
20 évesen még szűz voltam, úgyhogy felmentem egy internetes társkeresőre. Ott kb 2 hónapot ismerkedtem, amikor találkoztam a lánnyal.
4 randevúnk volt és a negyediken feküdtünk le egymással. A lány így nézett ki:
Kamaszként nagyon sokat szenvedtem már 13-14 éves koromtól, mert nagyon vágytam a szerelemre, intimitásra, szexre, de aztán elég hamar találtam is internetes társkeresőn.
24/F
21 évesen még szűz voltam, úgyhogy vettem egy hirdetés újságot és hívtam egy prostit.
Normál nőnek nem kellettem pedig sem undorító, sem bunkó, sem unalmas nem voltam. 6 évig csak prostikkal volt szexuális kapcsolatom, 27 évesen társkeresőn találtam egy csajt akivel jól alakultak a dolgok, de a távolság halálra ítélte a kapcsolatot. Fél évvel később a környékemen találtam egy csajt .... Ő nem eresztett. Már 10 éve hozzám nőlt :)
6:
10-ből 9, vagyis pontosabban 100-ból 97 ember ilyenkor arra gondol, amikor egy heteró férfi először hatolt egy nő vaginájába, vagy amikor egy heteró nő vaginájába először hatolt be férfi pénisze.
#7:
Ja, bocs! Én ezek szerint a másik három ember vagyok :-P ... Annak van egy pontos egzakt fogalma, ez pedig egy elég tág gyűjtőfogalom ...
9:
Bocs, de igen.
Ha megkérdeznénk az utcán 100 embert, hogy "Milyen volt az első szexuális élményed?", akkor az elsöprő többség az első dugásra gondolna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!