Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Potenciazavar. Lehet hogy az...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Potenciazavar. Lehet hogy az én hibám?

Figyelt kérdés
Párommal mostanában nem igazán működik a szex...egyszerűen imád engem de valami nincs rendben vele eleinte csak ritkábban voltunk együtt... Mostanában alig sikerül...az első érintésre áll de ritkán tudjuk befejezni.Én magamat okolom emiatt hogy nem kíván nem vagyok elég szép neki...ő magát hogy nem elég jó...szeretném ha sikerülne rendbe hozni mindent...Ha voltatok hasonló helyzetben.. Vagy ti fiúk ha elmondanátok hogy mit érez ilyenkor egy férfi.

#Szex;párkapcsolat
2016. máj. 17. 16:19
 1/7 anonim ***** válasza:

A helyzet az, hogy egy idő után a legodaadóbb és legszebb nő is csak ugyanaz az unalomig ismert élményt tudja nyújtani, ezen nem változtatnak a bevetett extrák és újdonságok. Csökken a gyakoriság, erekciós problémák jelentkezhetnek. Ilyenkor persze a férfi a feltett "már nem kívánsz engem?" kérdésre bőszen tagad, mi mást mondhatna ha nem akar egy hónapos hisztihadjáratot? Megerőlteti magát, amitől persze még kevésbé tud teljesíteni, stresszes lesz az alkalom és puff az erekciónak.

Van megoldás, de azt a párok nagy része elutasítja, hiszen nem fér bele a társadalmi elvárásokba, és persze erős, bizalmon alapuló kapcsolat is kell hozzá.

2016. máj. 17. 16:30
 2/7 anonim ***** válasza:
Ez nem így van, kedves előttem szóló. A szexet gyakorolni kell, és ébren kell tartani.
2016. máj. 17. 16:37
 3/7 anonim ***** válasza:
GPS... navigáció.... lehet, hogy nem szereti a fülibe?
2016. máj. 17. 16:37
 4/7 anonim ***** válasza:
Veled semmi baj nem lehet kérdező. Érződik hogy keresed a megoldást, ami itt nem lesz. A választottad nem jó képességű ebben. Ha igazán szereted elfogadod így, ha nem keres egy potensebbet.
2016. máj. 17. 16:44
 5/7 anonim ***** válasza:

1: Ez nem igaz. Ilyen kb. 15-20 év után van.

Kérdező: történt valami mostanában a pároddal?

- szedett gyógyszert? szed gyógyszert? (van, ami okozhat ilyen problémát?

- egészsége rendben van?

- munkahelyén történt valami?

Sok minden lehet. Ha nem tudok rájönni, hogy mi történt, akkor kérjetek segítséget, de ne marcangoljátok magatokat.

2016. máj. 17. 16:44
 6/7 anonim ***** válasza:

Biztos hogy nem a te hibád!

Inkább beszélgess el vele, hogy van-e valami, ami zavarja.

De az is lehet, hogy sokat maszturbál és amikor veled van akkor már nincs benne töltet.

2016. máj. 17. 18:01
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen az eddigi válaszokat..Eleinte nem is akart beszélni róla de később belátta hogy valóban van valami probléma... Nagyon bántja tudom és biztosít mindig hogy nem az én hibám. Valóban elég sok problémánk volt az elmúlt időszakban de egyet biztosan tudok nagyon szeret engem viszont azt is tudom hogy ez nem egyenlő a vággyal..
2016. máj. 17. 19:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!