Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nektek mennyi rekordotok?
Figyelt kérdés
Egymás után pár perc szünetet tartva max hányszor tudjátok magatokat kielégíteni?2016. máj. 16. 21:53
4/12 anonim válasza:
Annyiszor amennyiszer akarom. :) 23L
5/12 anonim válasza:
Eddig 3 volt a maximum, a többi már csak szenvedés. N25
6/12 anonim válasza:
ha csak pár perc szünet, akkor olyan 4-5, ha egy egész napot nézünk, akkor 10-15 között
8/12 anonim válasza:
Max. 3, de a harmadik nehezebben is jön össze és már nem is annyira jó érzés, mint az első kettő.
9/12 anonim válasza:
Az egyik szabad hétvégémet erre szántam anno. Akkor kb 4 éve egy nap 5 alkalom volt rövid szünetekkel. Ha a hosszabb szünetet is nézzük akkor 11 de a végén tényleg csak azért csináltam, hogy megismerjem a határaimat.
25F
10/12 anonim válasza:
8-at bírtam eddig, a 3.-tól már fájt a péniszem és már nem esett jól, plusz nehezebben élveztem el illetve nem is jött semmi előváladékon kívül, így befejeztem.
Ha lesz egy jó partnerem akkor benne vagyok a 100.-ban is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!