Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet valakivel szexelni, akit amúgy utálok?
Nem rég óta ismerjük egymást, az egyik haverom haverja, és pár hete voltunk bulizni, ahova elhozta magával. 8 évvel idősebb nálam, és már első látásra megvolt az a "bumm" érzés, nem tudom másképp elmagyarázni. Vaginavillám :DD nagyon-nagyon-nagyon jó pasi, és az elején még szimpi is volt, tök jól eldumáltunk, meg minden, aztán pár óra múlva már tök más volt. Felvett egy olyan stílust, hogy flegma, de közben pimasz, csipkelődik, de kicsit olyan lenézően, szerintem el tudjátok képzelni. Azóta még buliztunk együtt néhányszor, és mindig ilyen. De közben meg nagyon durva szexuális vonzalom van köztünk, látom ahogy rám néz, és ezt már a körülöttünk lévők is észrevették.
De ha meg csak rá gondolok, egyáltalán nem bírom, mint embert, sőt, kifejezetten irritál. (amúgy szerintem ez kölcsönös, valamilyen szinten) Bár volt egy eset, az egyik bulin, hogy rámszállt pár idióta, és erre ő "védett meg" Szóval nemtudom.... De baromira irritál, olyan szívesen megütném néha...
Tudom hogy ez marha gyerekes, de nem tudok mit kezdeni ezzel az érzéssel. Egyszerre verném agyon és szexelném át vele az éjszakát...ez így nem jó :D
Ti mit gondoltok erről? Létezik ilyen? Neki mi lehet a célja ezzel a viselkedéssel?
18 éves vagyok.
#3:+1
Minden csak tudat alatti színjáték, hogy leplezzétek a vágyaitokat.
ma 00:09
a legszomorubb hogy nem tudatalatti.. szándékos drámázás, ami szeritnem egyszerre vicces és szánalmas látvány kivülállóként... :D
8-as
Belülről is az, megnyugtatlak :DD de valahol élvezem az egészet.
Sorry, mivel azt írta, útálja, emiatt feltételeztem, hogy tudatalatti...
Ha tudatos színjáték, akkor nem írhatná, hogy útálja, mert tudja, hogy nem....
És akkor a kérdésnek ugyanúgy nincs értelme, mint a játszmázásnak. Szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!