Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Gáz vagyok ezért?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gáz vagyok ezért?

Figyelt kérdés
3 éve nincs pasim ( se komoly , se nem komoly). Tehàt eddig csak egy sràccal szexeltem , vele viszont rendszeresen 1 évig.. Most viszont eszméletlenül hiányzik a dolog így 3 év után és sajnos eddig nem voltam ilyen , de egyre inkább úgy érzem hogy le tudnék feküdni egy ismerős pasival..akivel nem járok de azért ismerjük egymást. Ez nagyon gáz szerintetek ? 20/L
2016. máj. 15. 19:04
1 2
 1/12 CptTomato ***** válasza:

Hát akkor ismerkedj szexelj... a sorrendet rádbízom ...senkit nem fog ez izgatni hacsak nem rakod ki nagy nyílvánosság elé... sajnállak a sok privát miatt xD

F/28

2016. máj. 15. 19:09
 2/12 anonim ***** válasza:
Mai világban nem gáz nyugi!! Hajrá élj!!!
2016. máj. 15. 19:09
 3/12 anonim ***** válasza:
Az a gáz, hogy érdekel más mit gondol. Azt tedd ami jól esik és ami neked jó, akkor is ha 1000 emberből 1000 szerint gáz. A te életed.
2016. máj. 15. 19:10
 4/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm nektek és a privátban válaszolóknak is :D :)
2016. máj. 15. 19:15
 5/12 anonim ***** válasza:
Küldték az ajánlatokat? :D Amúgy bár nekem lenne ilyen csaj ismerősöm :P :)
2016. máj. 15. 19:39
 6/12 A kérdező kommentje:
Küldtek :D. Amúgy van egy kiszemelt akinek viszont nem tudom hogy jelezzem a szándékom ...plusz félek hogy visszautasít. Ő egy 30 éves pasi :)
2016. máj. 15. 19:46
 7/12 anonim ***** válasza:
Próbálkozott valaha is nálad?
2016. máj. 15. 22:23
 8/12 anonim ***** válasza:

De jó Neked, bár a helyedben lehetnék.

Én sok pasival lefeküdtem.

Nagyon labilis voltam(vagyok lelkileg)

2016. máj. 15. 22:51
 9/12 anonim ***** válasza:
Nem, ez természetes. Hajrá! :) Persze azért ne röktön konkrétumokkal támadd le, azért inkább vezesd csak rá a dolgokra szépen!
2016. máj. 16. 00:41
 10/12 A kérdező kommentje:
Egyszer próbálkozott (vagyis inkább kétértelmű dolgokat kérdezett üzenetben). Utolsó , hogyan vezessem rá?
2016. máj. 16. 08:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!