Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Le lehet vetkőzni az apakomplexust valaha?
Figyelt kérdés
Az idősebb pasik jönnek be, valahogy még a 10-20 éves korkülönbséget is inkább izgatónak mint taszítónak találom. Sose volt még ilyen kapcsolatban részem, nem is nagyon szeretném inkább kizárnám de nem megy.2016. máj. 15. 17:55
3/20 A kérdező kommentje:
19
2016. máj. 15. 18:05
4/20 A kérdező kommentje:
Csak hogy tisztázzam, most nem ajánlatokat várok, épp ellenkezőleg; megoldást, hogy ez az egész eltűnjön!
2016. máj. 15. 18:12
6/20 anonim válasza:
Szerintem ami fáj az a félelem, a gyávaság, a mit gondolnak rólam. Kicsit olyan ez, mint egy melegnél. Ők is igyekeznek kizárni a vágyaikat az elején.
Amúgy meg próbálj ismerkedni és legrosszabb esetben 10 év múlva abba a korba jutsz, amikor ezek a pasik egykorúak lesznek veled :D és reménykedj, hogy addig nem a még idősebbek fognak tetszeni. Vagy a nők :D
7/20 icu75 válasza:
Nincs ezzel semmi baj,teljesen természetes,hogy egy ilyen fiatal lánynak apakomplexusa van. Attól még te döntöd el kivel jársz,vagy szórakozol. Ahogy előttem is írták,az idő majd tényleg megoldja,sőt még át is fordítja! :-)
8/20 anonim válasza:
Nekem volt már ilyen kapcsolatom, nagyon kellemes volt,elég sokáig tartott, a csajnak is tetszett, utána is idősebb pasit választott,élj vele. 41 F
9/20 anonim válasza:
Minek levetközni? Így is lehet boldogan élni!
10/20 anonim válasza:
Nekem is ez van, de boldogan megvagyok így is. 16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!