Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A nem kielégítő szexualitásra...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nem kielégítő szexualitásra rá mehet egy kapcsolat?

Figyelt kérdés
22/f vagyok Barátnőmmel nagyjából egy hónapja elért a kapcsolatunk egy magasabb szintet. Az az igazság hogy elég balf*asz voltam és szörnyen érzem magam ez miatt, mindketten szüzek voltunk, én nagyon szerettem volna teljesíteni, ideges voltam és egyszerűen nem állt fel. Bánt hogy az ő elsőjét is borzalmassá tettem. Azóta töbször is próbálkoztunk, de a helyzet változatlan. Az utolsónál már sírt a barátnőm, hogy én nem is szeretem őt..... Nehezen de túlélte a kapcsolatunk, de úgy döntöttünk hogy nyáron gumi nélkül fogamzásgátlóval újra próbálkozunk. Van egy olyan érzésem hogy nem fog sikerülni és szerintem erre a kapcsolatunk is rá fog menni..........

2016. máj. 14. 22:18
 1/7 anonim ***** válasza:
51%
Rá bizony!
2016. máj. 14. 22:35
 2/7 icu75 ***** válasza:
100%
Ha amúgy fel szokott állni és csak az idegeskedéstől nem állt fel akkor ne félj. Nem kell egyből közösülni. Egyelőre csak simogassátok egymást ruhában,aztán ha az már megy akkor legtöbb,ha az is megy akkor próbáljátok a közösülést,ha még nem sikerül,akkor vissza egy lépés,legyint és ha úgy érzed el vagytok lazulva újra próba. Mellette sok beszélgetés,eggyüttes tevékenység,bizalomépítés. Hová siettek?
2016. máj. 14. 22:41
 3/7 Pszt! ***** válasza:

Van, akinek lelohad a gumitól. Az első és a legfontosabb, hogy értesd meg a barátnőddel, hogy nem azért lankadt le, mert nem kívánod, hanem azért mert félsz, hogy béna leszel. A lényeg, hogy ezt meg tudjátok beszélni. De amit meg kell tenned, hogy biztos légy a dologban, hogy mi a baj. Ha nincs ott a barátnőd húzz fel egy gumit és próbáld kiverni. Ha sikerül, akkor nem a gumi a probléma, hanem hogy rágörcsölsz a dologra. Ezt mindenféleképpen át kell beszélnetek, hogy a barátnőd ne szenvedjen később önbizalom hiányban és, hogy együtt maradjatok. Ha nem tudod gumiban, akkor lehet nagyobbat kellene választanod, vagy inkább elhagyni a dolgot. Sok sikert :)

25/N

2016. máj. 14. 22:43
 4/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, azt el felejtettem írni hogy a petingelésnél minden oké az orális szexnél sem jelentkezik ez a probléma viszont amikor arra kerül a sor egyszerűen lefagyok.
2016. máj. 14. 22:47
 5/7 icu75 ***** válasza:
100%
Hú,a szövegszerkesztőm teljesen érthetetlenné alakította az üzimet. Petting és nem legtöbb.Addig amíg pettingelve nem megy nektek egymás kielégítése addig ne közösüljetek.
2016. máj. 14. 22:48
 6/7 anonim ***** válasza:
"Van egy olyan érzésem hogy nem fog sikerülni" - hát, akkor nem is fog.
2016. máj. 14. 23:14
 7/7 anonim válasza:
6%
:D
2016. aug. 27. 16:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!