Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek is sokkal több a csinos lány mint mondjuk10 éve?
10 éve még csak 10 voltam,szóval nem tudom,de én pl csinos vagyok:D
20L
Másodiknak indul a privát áradat :D kép nélkül nem hisszük!
Igen sok a csinos lány. Az jó, nem?
Igen, bár a dologhoz hozzátartozik, hogy most a jelenkor szépségideálja szerint nézzük a régieket. Pl. a 80-as évek divatja is manapság vicces, de akkor az volt a legmenőbb.
Amiért több lett, hogy több korosztály állt rá ezekre a dolgokra. Egyre fiatalabban sminkelnek és bújják a divatlapokat és az egész dologra rákattannak. A 30-as, 40-es elvált nők meg újra csinosak akarnak lenni, a barátnőik meg szintén, szóval ők is egyre több időt fordítanak a külsőségekre.
Amit észrevettem, hogy 10 éve, ha bementem egy plázába vagy iskolába, sokkal színesebbek és változatosabbak voltak a kinézetek. Voltak rockerek, rapperek, diszkósok meg mindenféle. Most meg kb. egyenruhaként mindenki ugyanabban a ruhában, a maradék ember meg átlagos ruhában.
És egyre több embernél látom, hogy sokkal több időt öl a külsőségbe, mint a tartalomba.
Lol kinek vagy öreg 25 évesen? 15 éves lányokra csorgatod a nyálad?
Egyetemisták közt van a legtöbb szép lány, azokhoz meg pont korban illő vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!