Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ennyire fontos a nagy mell?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ennyire fontos a nagy mell?

Figyelt kérdés

Szinte minden paraméteres kérdésnél, odaírják a pasik, hogy egy lány akkor szép, ha vékony, homokóra alakja van, szép arca, nagy melle, formás feneke és lábai.

Én speciel meg vagyok elégedve a melleimmel, még úgy is, hogy nem nagyok, de nem értem, hogy miért tulajdonítanak ekkora jelentőséget a pasik (és ebből kifolyólag a nők is) a nagy melleknek?

2016. máj. 13. 00:39
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
Van akinek fontos, van akinek nem. Nekem pl. csak a kismellű csajok jönnek be, sosem volt nagymellű barátnőm, és valószínűleg nem is lesz...
2016. máj. 13. 07:44
 12/21 anonim ***** válasza:
Nekem bejönnek a kislányos mellű nők is.
2016. máj. 13. 09:08
 13/21 anonim ***** válasza:
Nekem is van ideálom, közepesen nagy mellekkel. Attól még volt már olyan barátnőm 3 évig, akinek szinte semmi melle nem volt. Nagyon sok nőnek is van valamilyen ideálja, akár péniszméretre, vagy másra, de attól még nem feltétlenül ragaszkodunk hozzá, ha szerelmesek leszünk.
2016. máj. 13. 10:01
 14/21 anonim ***** válasza:
0%
Muti mid van! :)
2016. máj. 13. 10:12
 15/21 anonim ***** válasza:
Van pasi, akinek fontos. Nekem kis melleim vannak, mégis oda volt értem egy nagy melleket preferáló pasi is. Azt mondta az arcom kompenzálja a mellem hiányát. Hát nem tudom, hogy ez sértés e vagy bók :D
2016. máj. 13. 12:41
 16/21 anonim ***** válasza:
utolsó: ez arról szól, hogy nem ilyen testrészek számítanak magukban, hanem az egész.
2016. máj. 13. 13:47
 17/21 anonim ***** válasza:
0%

Azért mert a nagy mellek a nőiesség szimbólumai. A nőknek mellük van a kislányoknak meg cicijük.

A csajoknak is ugyanúgy számít a testalkat és a faroknéret. Akkor meg?

2016. máj. 14. 12:12
 18/21 A kérdező kommentje:

17-es ja, szóval egy nő csak akkor nő, ha nagy mellei vannak?

És akinek szilikon van, az csak mesterséges nő?

Az ilyen hülyék miatt mint te, vannak a nőknek komplexusaik és önbizalomhiányuk!

2016. máj. 14. 16:20
 19/21 anonim ***** válasza:

Ha nincs nagy melle, akkor az a minimum higy minden mással (arc, s**gg, testalkat) kompenzál. Nem vagyok én alföldi betyár, higy a síkság mra gerjedjek és emiatt nem fogok senkitől bocsánatot kérni. Ha nem tetszik, el lehet sétálni. Nyilván te sem gerjedsz egy alacsony, nyeszlett kus farkú srácra. Mellesleg sok srác ugyanúgy önbizalom hiányos a hozzád hasonlók miatt.

"Én speciel meg vagyok elégedve a melleimmel"

Az előbbi kirohanásodból ítélve nem úgy tűnik. Most csak a sok lúzer nyalizása miatt jöttél ide?

2016. máj. 14. 16:40
 20/21 A kérdező kommentje:

Hát jól melléfogtál, nem amiatt jöttem.

Nekem teljesen mindegy mekkora a pasinak a mérete, ha tetszik és szeretem a személyiségét.

Te is mindig a ri-bancokból indulsz ki, hogy minden nő csak a farkakat méregeti egy pasin.

Sőt ezt az alacsony/magas hisztit sem értettem soha, nekem eszembe sem jutott egyetlen egyszer sem, hogy én most megkérdezzem az illetőt, hogy milyen magas, vagy hogy megsaccoljam.

Kezdem érteni, hogy mindig azoknak olyan nagy az igénye, akik nő közelében nem voltak soha...

2016. máj. 14. 16:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!