Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Ti örülnétek neki ha nappal leszólítana valaki ismerkedés céljából?
Figyelt kérdés
Mondjuk plázában, utcán, autópálya parkolóban. Milyen gyakran fordul ez elő veletek?2016. máj. 12. 21:05
1/4 anonim válasza:
nem örülnék, elküldöm a francba mindig
2/4 anonim válasza:
Ha udvariasan, kulturáltan tenné, örülnék neki. Ha tahó módon, akkor elhajtanám.
3/4 anonim válasza:
Heti párszor megesik, mivel nem ismerkedem most, nem érdekkel.. Udvvariasan elutasítom.
4/4 anonim válasza:
Éppen tegnap esett ez meg velem,soha nem fordult még elő.A pasi udvarias volt,nem nyomult erőszakosan,elbeszélgettem vele kb 10 percig,de az elején közöltem vele,hogy van párom ìgy esélytelen az ismerkedés.De azért nem az én stìlusom ez a fajta ismerkedés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!