Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lehetséges hogy egy 21 éves...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehetséges hogy egy 21 éves csaj vonzónak találjon egy 18 éves srácot?

Figyelt kérdés

18F

Nem vagyok nagy termet. De edzek. Fél centis arcszőrzetet mindig hagyok ami miatt korombelinek nézek ki. 170cm/62kg

A csaj 163-164 cm magas lehet.

Lehet hogy bejövök neki de nem tudom.

Lehetetlennek tartom hogy pont a nekem tetsző 21 éves csajnak tetszek.(ezért nem is próbálkoztam még nála+egy lány ismerősöm egyik legjobb barátnője szóval ciki lenne ezután ezzel az ismerősömmel összefutni miután a barátnője visszautasított+heti 2-3x találkozok ezzel a csajjal a buszon szóval még cikibb lenne ezután összefutni vele miután visszautasított)

Korábban 17 évesen 1x próbálkoztam egy 18 éves csajnál...még nála se jött össze. Mert az esetek 99,9%-ában a náluk jópár évvel idősebb pasit várják.

2016. máj. 12. 17:40
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
21 vagyok és vannak olyan srácok akik bejönnek és 18 körül vannak :)
2016. máj. 12. 23:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!