Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányoknál a szüzesség elveszté...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányoknál a szüzesség elvesztésével járó fájdalom hogyan csökkenthető, tapasztaltak szerint milyen póz a legjobb annak, aki fél az első alkalomtól, érdemes ujjazással tágítani a szűzhártya nyílását?

Figyelt kérdés

2016. máj. 12. 02:34
1 2 3
 11/29 A kérdező kommentje:
Mit mondtak, mit éreztek a nők?
2016. máj. 12. 03:29
 12/29 Deflohelp ***** válasza:
90%

A statisztikai átlagnál magasabb volt a fájdalommentes esetek száma, a kevésbé

szerencsések a menstruációs ciklus legvégének megfelelő csekély vérzésről és csak

pillanatnyi feszítő, szúró vagy égető érzésről beszéltek, ami viszonylag gyorsan

csillapodott.

2016. máj. 12. 03:31
 13/29 A kérdező kommentje:
Hogyan sikerült ennyi tapasztalatot összegyűjteni?
2016. máj. 12. 03:32
 14/29 Deflohelp ***** válasza:
95%

Anno úgy két és fél évtizede a sorkatonai szolgálat idejére összezárt fiúkkal

többször végigbeszéltük a témát (ez volt a katonáskodás egyik civil hozadéka),

majd egy oktatási intézményben szervezett évi kirándulásoknál a tankörtársakkal

is foglalkoztunk a lehetőségekkel és tapasztalatokkal, itt már női véleményeket

is közvetlenül megismerve.

Olvasva itt a Gyakorin, hogy milyen sokaknak jelent problémát a téma, az

egykori ismerősök végigkérdezésének köszönhető ez a fenti adat.

Sajnos jó néhányukat nem sikerült elérnem, illetve voltak, akik beismerték, hogy

a pillanatnyi helyzet hatására inkább improvizáltak, de nem is voltak büszkék

magukra ...

2016. máj. 12. 03:34
 15/29 Deflohelp ***** válasza:
89%
Elnézést, de a privát kérdésre majd csak csütörtökön válaszolok.
2016. máj. 12. 03:53
 16/29 Deflohelp ***** válasza:
100%
Szolgálati közlemény: csak #15-től működik a Privát ablak!
2016. máj. 12. 10:23
 17/29 anonim ***** válasza:
100%

Minnél jobban fel van izgatva a lány annál jobban el fog tudni lazulni. Az már fél siker, ha a lány csak arra tud figyelni hogy élvezi ami történik vele.

Póznak meg szerintem a misszionárius talán a legjobb.

2016. máj. 13. 23:23
 18/29 Deflohelp ***** válasza:
94%

Köszönöm a reagálást, mert így hangsúlyozhatom, hogy a megfelelő ellazítást én is nagyon fontosnak tartom, de nem önmagában. Ha a fájdalomérzet okait keressük, nem árt az anatómiára is jól odafigyelni. Az első behatolásokhoz célszerű pózokat és mozdulatokat Privátban részletesen és kötetlenebbül le tudom írni, de csak annak, akit érdekel.

Így is már túl hosszúra sikerült a mondandóm.

2016. máj. 14. 23:11
 19/29 anonim ***** válasza:
41%
Tehát akkor itt nem fájdalomcsillapítóról van szó, hanem arról, hogy akinél elkerülhetetlen a fájdalom, ott az csak rövid ideig tartson.
2016. máj. 18. 10:13
 20/29 anonim ***** válasza:
38%
Szerintem legjobb,ha ezt a barátnőddel beszéled meg. Nekem nem fájt, el tudtam lazulni. Amit az egyik kommentelő írt (megfeszített póz,csak a férfi irányít,egyszer gyorsan kiszakítva) na hát így is próbáltuk. Volt egy ilyen lökése és olyan hatalmas fájdalmat okozott felizgulva is,hogy 10percug összegubózva zokogtam. Nem tudtam,hogy az óvatosság hiánya esik rosszabbul vagy,hogy ennyire fáj. A hüvelyt kell tágítani és ujjazni. Hülyeség ezt kihagyni és hirtelen durván bedugni.:(( ennél rosszabb nincs is. Az amúgy 1-2es erősségű fájdalmát,ami nem is észrevehető csók és izgatás mellett simán növelhető 9esre. Ezt nőként írom. Vele beszélj és ne idegen férfira hallgass.
2016. máj. 19. 18:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!