Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Atlagos fiukent megeri tinderre regisztralni?
Ha normalis kapcsolatot szeretnek...
Vannak ott atlagos lanyok?
én most néztem végig 19-26 éveseket, 85km-es körzetben jó, ha 20-ból volt egy normálisan kinéző csaj :D
De már azért megéri, ilyen rajos bulákon olyat nevetek :DDD katasztrófa, ahogy kinéztek :D
Sok a falusi-proli, magára nem adó lány.
Egyetemisták közül meg minden 5. jó.
meg vannak kamuk, pár
maradékból meg 10-ből 1
így jön ki a 20-ból 1
200 csajt biztos végigpörgettem, szóval annak a 10-nek tuti írtam volna, ha ismerkedni szeretnék. Bár 85 km az már bazimessze. pesten biztos nagyobb a merítési lehetőség
Átlagos fiúként megéri-e regisztrálni a tinderre?
Meg!
Mi az a tinder ? :)
16-os nem tudom te merre lakhatsz, de ahol én használtam a Tindert (Pest, Szeged) 2-3km körzeten belül, azért elég szép számmal akadtak jól kinéző lányok, persze itt azért több a külföldi is.
Kérdező! Neked meg, igen vannak átlagos normális kapcsolatra vágyó lányok is bőven, szóval egy próbát megérhet neked is. Nekem bejött. 25F
Én jóképű vagyok, és vidéki 150 ezres nagyvárosban élek. 22 éves vagyok és csak 18-23 éves csajokkal ismerkedem. Egy hónapja regisztráltam amikor új telefont vettem.
Eddig 144 matchem volt, abból kb 20-szal kezdtem beszélgetni. 8-cal találkoztam eddig, abból 6-tal csókolóztam és 1-gyel szexeltem. De a dolgok még persze folyamatban vannak.
Nem tudom te mit értesz az átlagos kinézeted alatt. Én átlagos alkatú vagyok, kicsit vállas, szőke hajú, 2 méter magas, jóképűnek mondott.
KB MINDEN LÁNY KOMOLY KAPCSOLATOT AKAR. Én is úgy közelítek hozzájuk és azt látom mindegyikük igazából elutasítja az alkalmi szexet. A tindert inkább társkeresőnek használják
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!