Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan, hogy pont elég egy lánynak?
Szerintem ez összeszokás kérdése is. Nem hiszem, hogy minden húszas elégedetlen lenne a nemi életével. Mivel nem vagyunk egyformák, így elég nehéz lenne másodpercre pontosan kimérni, hogy egyszerre élvezzetek el. Aki meg így gondolja, hogy azért bírod tovább, mert ő nem izgat eléggé vagy azért sülsz el hamarabb, mert soviniszta vagy, az még nem érett a szexre :)
25/N
A mai fiatalok túlnyomó többsége elégedetlen magával, a testével, a bőrével, a sorsával, hadd ne soroljam. Régebben nekem is voltak hasonló gondjaim, mert egyszerűen annyi önbizalmam nem volt, hogy elhiggyem, ő miattam izgult fel. Sajnos egy csodás embert is (talán) emiatt veszítettem el.
Tehát a kérdés szerintem elég jól rávilágít a mai társadalom problémáira: rengetegen elégedetlenek magukkal, hiszen olyan eszményképeket kergettetnek velünk, ami elérhetetlen. Én is 30 fölött kezdtem jól érezni magam a bőrömben, és valóban csak ezután tudtam igazán elhinni, hogy ÉN izgattam fel, nem csak az ösztönei!
kedves Kisasszony: ilyesmire gondoltam én is, megerősítetted a gyanúm. Csak hol lehet magával elégedett 30 alatti lányt találni? A kabriók jobb első ülése nem ér! :)
kedves hármas: én elég jól tudom irányítani, csak épp sokszor fogalmam sincs, mi lenne az optimális? Lehet azért, mert egyeseknél nincs optimum?
egyes: nem vagy superman... :P ám sok esetben az az esti második menet már az aznapi harmadik, negyedik lenne, így nem megy pillanatok alatt a folytatás, és akkor meg főleg bele is lehet khm. az egészbe, mert az is teljesen természetes, hogy negyedjére már azért nem vagyok elég kemény, mert nem izgat fel a lány. És remélem azzal nem mondok újat, hogy ha elégedettek lennének magukkal a nők, akkor a multimilliárdos kozmetikai iparra nem lenne szükség? Már általános felsős lányok is igen gyakran sminkelnek, rohadtul elégedettek lehetnek magukkal :D
# 6, mi lenne ha megbeszélnéd vele?? Más ha egy esős délutánt végig szexelsz a barátnőddel, vagy egy próbafülke/ Margit szigeten ahol sietni kell.
Tudod, kommunikáció. Nekem jó az X másik nőnek az Y.
N.
A csába..XD Akkor marad az Ironmen vagy a Fck/Ass
Ha nem megy a 4. alkalom akkor az azt jelenti, hogy az előző 3 ment. Ez esetben pedig mi problémája van az asszonynak? Járj egyetemistával.. vizsgaidőszakban kb azt csinálhatsz vele amit akarsz amíg a látóterében vannak a jegyzetek.. Ha ugyanaz a szakotok akkor az + pont.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!