Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ezt a mondást ki találta ki?...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezt a mondást ki találta ki? Az igazi ferfiak a telt nőket szeretik és csak a kutyák játszanak csontokkal?

Figyelt kérdés

Gondolom a csont alatt vekonyat értenek

De szerintem olyan volt az illeto hogy nem birja felfogni hogy nem mindenkinek ugyanaz tetszik.

Meg talán egy no lehetett. Az emberek 60%a teltebb, vagy 10% vékony igy a vékonyak lelkivilága kevesbe érdekli mert kevesebben vannak.

2016. máj. 10. 17:02
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Nem jut eszembe de egy nagy költő volt az biztos. Azt is ő találta ki hogy : a komprileves az legyen komprileves.
2016. máj. 10. 17:46
 12/16 anonim ***** válasza:

A dagadt nőkön ott hajtogatsz pinát ahol akarsx ;D

A dagi nők meg féltékenyek és ezért találták ki.

2016. máj. 10. 18:33
 13/16 anonim ***** válasza:
A dundi csajok jelmondata a tükörre írva... Pedig: van olyan férfi aki őket szereti, s van olyan aki nem.
2016. máj. 10. 18:43
 14/16 anonim ***** válasza:
53%
Szerintem azok a pasik találták ki akinek nem jutott csinos nő.
2016. máj. 10. 21:43
 15/16 anonim ***** válasza:

A kövér nők egyfajta önbizalom növelésnek:)

Gondolj bele ha minden férfi kidolgozott testtel szaladgálna akkor lenne egy olyan mondás hogy egy igazi férfi nem a testén dolgozik hanem a nőjén vagy a kocsiján vagy bármi ilyen baromság.

Ezzel a mondással csak annyi a baj hogy más kárára történik az önfényezés.

Szerintem ezek a nők akik ezt mondják több ,,hamis'' férfival feküdnének le mint velük ,,igazi''.

Mindenkinek megvan a maga ízlése, de egy ilyen dolog háááát.... azért én ezt nem hangoztatnám ezekben az évezredekben tekintve hogy a kövér nők nem épp a szépség szimbólumai mint pár ezer éve amikor is a kövérség a jó módot és a termékenységet szimbolizálta.

Amúgy meg erre mondják hogy ,,a kutyák játszanak a csontokkal, de a disznókkal meg csak a hentes'' :)

2016. máj. 11. 06:00
 16/16 anonim ***** válasza:
Középkori ideál többségben a teltebb nő volt... aztán valaki erre gondolt miközben eszébe jutott ez a mondat
2016. máj. 19. 14:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!