Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ismertek olyan lányt aki lefeküdt a tanárával?
Én csak szeretnék egy egyetemi tanárommal, de nyilván tudom, hogy soha nem lesz belőle semmi, nem is teszek az ügy érdekében, hogy legyen...
Konkrétan egy olyan esetről tudok, amikor a lány összejött egy férfi tanárával (ill. lektorral), de az gimiben történt (nem az enyémben, hanem ugyanabban a városban). Mindkettőjüket kirúgták.
szakközépben, volt oszt társam (többször bukott, már mire én odakerültem) a tesitanárnőt húzta meg.
Először azt kamuzták h mivel mindketten romániából származnak, így rokonok, stb ezert latjuk oket együtt gyakran. nemsokkal később kiderült h jó 1 évig bőven keféltek is egymással.
nő akkor 30 körüli volt, és volt egy lánya is.
Igen.
A lány elvetette magát, lett két gyerekük, aztán amikor a csaj már szépen felmászott karrierben a férfi hátán, és nem volt elég a férfi pénze, akkor megcsalta. Váláskor a leggonoszabb, legaljasabb módszereket vetette be. A férfi azóta újranősült, a nőnek meg minden öröme az, hogy bosszút álljon a vélt sérelmein. A férfi most boldog életet él mással, a nő meg nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!