Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, anális szexnél hogyan tudnátok leírni az érzést amit átéltek?
Figyelt kérdés
2016. máj. 8. 14:50
1/3 anonim válasza:
elég fura érzés....ezt így nem lehet leírni...azt viszont tudom konkréten hogy picit jobban bemegy a kelleténél olyan mintha a hasfalamat nyomná
2/3 anonim válasza:
Úú de jól hangzik !!;) kűldesz kèpet vagy videót ?
3/3 anonim válasza:
Izgalmas, maga a tudat is, hogy egy férfinek ilyen szinten átadom a testem és azért valljuk be, ez sok kapcsolatban tabu, ami ad egy kis pluszt hozzá. Másrészről maga a behatolás számomra feszítő, kissé fájdalmas, de nagyon izgató és élvezetes.
Én először kíváncsiságból próbáltam ki. Nem volt rossz, de különösebben nem is tetszett. Aztán egy ideig nem izgatott, sőt feszélyezett, pedig nem volt korábban negatív élményem. Mostanra viszont azt gondolom, hogy aki le tudja vetkőzni a gátlásait, túl tud lépni a "jaj, ez nem arra való, fúj, és különbenis a lányoknak ez menniyre fáj stb." hozzáálláson, és képes átadni magát az élvezetnek - és a megfelelő partnernek- az nem bánja meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!