Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok mennyi korkülönbség fér bele nálatok egy pasinál? Akivel még járnátok, szexelnétek?
én 17-18 évesen együtt voltam két évig egy 42-43 éves férfival. Ma már max a 6 év plusz fér bele. Nem tudom mit éreztem akkor:D
19/L
16 vagyok és a pasim 29
egy éve járunk és most feküdtünk le 2 hete
Hát ez nagyon sok mindentől függ.
Én biztos, hogy idősebbel lennék szívebben, sajnos a saját korosztályom nem annyira vonz. 4-5 év szerintem kell, de ez mindenkinél más. Van olyan ismerősöm, aki 20 évvel idősebb pasival van együtt 3,5 éve, most jegyezte el, már esküvőt és gyerekeket is terveznek, tök jól működik. Hozzá kell tenni, hogy a lány 22 éves, de simán 26-27-nek mondanád, a pasi 42, de 35-nél nem néz ki többnek. Szóval kinézet alapján meg se lehet mondani, hogy 20 év van köztük. :D
Hát ilyen kapcsolatba már lehet nem mennék bele, de szerintem egy 15-18 év még belefér, ha két ember szereti egymást. Most 17 éves vagyok, azért most még ennyi nem biztos, hogy beleférne, de később nem lenne akadálya.
Szexkapcsolatban meg mindegy.:D Ott belefér a 20 is meg még fölötte is, ha jól néz ki a pasi, de ez nem aktuális, nem szeretnék szexkapcsolatot. :D
Csak fiktíven, mivel van párom...
Kapcsolatra +/- 5 év, szexre -15/+5.
43 vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!