Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Igaz hogy a fiúknál az számít...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Igaz hogy a fiúknál az számít menőnek ha fullős nőt nyalnak ki vagy egy szűzet? Akkor a lányoknál is az a menő hogy ha egy nagyon helyes pasit szopnak vagy egy szűz srácot?

Figyelt kérdés

2016. máj. 3. 08:57
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

Nálam azok a nők a menők, akik 18 éves korukra még meg bírták állni, hogy nem ment rajtuk végig egy futbalcsapat... :-) ...ugyanis kutyából nem lesz szalonna! :-)

De a kérdező tipikus esete azon embercsoportnak, akik máskülönben tök normálisak lennének, és tényleg így kellene élni: "én szeretem az őszinte embereket és nem szeretem ha hazudnak, komoly kapcsolatot szeretnék, blablabla..."

Tulajdonképpen mindenki átesik ezen a fázison, és valakinek tényleg bejön, de az emberek 98%-ka végül olyan lesz, hogy: "olyat mutatok, amit látni akarsz, bár nagyon nem ilyen vagyok... ...szeretek hazudni, mert más is ezt teszi... ...beszélek a becsületességről, meg az őszinteségről, de túl sok közöm egyikhez sincs..."

2016. máj. 3. 16:14
 12/14 A kérdező kommentje:
utolsó hidd el nagyon vágyok már a sexre meg mindenre de eddig csak két csókon vagyok túl mert sokkal jobban akarom az egészet olyannal akivel tényleg komoly és szeret ha nem szeret akkor esély sincs semmire mivel eléggé szeret hiányos vagyok meg önbizalom hiányos és szükségem van arra hogy akivel majd tul esek minden szeressen
2016. máj. 3. 18:16
 13/14 anonim ***** válasza:
Amikor "fullos nőt" nyaltam ki, nem hőzöngtem vele senkinek. De titokban belül, napokig eufóriában voltam :)
2016. máj. 14. 21:15
 14/14 anonim ***** válasza:
100%
13: Csatlakozom hozzád. Nincs is jobb, mint fullos nőt kinyalni, és a melleivel játszadozni. A szexet követő eufória hetekig is eltarthat. :)
2016. máj. 24. 02:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!