Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Megmondjam neki?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megmondjam neki?

Figyelt kérdés
Együtt lét közben megkérdezte, hogy szeretem-e és én azt mondtam,hogy igen.Peig valójában nem így érzek iránta. Elmondjam vagy ne?
2016. máj. 1. 19:49
 1/4 Noren1989 ***** válasza:

Inkább a felnőtt kapcsolatokban kellett volna kiírni. Na mindegy.

Akarsz neki hazudni, vagy jobban kell ennél a csaj/pasi.

Ettől függ. Ha csak szexre akarod tartani, hazudj, ahogy eddig tetted. Ha tiszteled is valamelyest a partneredet, akkor ideje lenne tiszta vizet önteni a pohárba.

26/F

2016. máj. 1. 19:53
 2/4 anonim ***** válasza:
Ezért kell óvatosan bánni ezzel akérdéssel, mert erre így nem lehet nemet mondani.
2016. máj. 1. 20:09
 3/4 anonim ***** válasza:
Tök mindegy. Ha úgyse számít neked, hogy mi van vele, akkor nem számít neked. A srác is talál magának egy másikat, holnap már a nevedre sem emlékszik, ha eddig egyáltalán tudta, hogy hogy hívnak.
2016. máj. 1. 20:54
 4/4 anonim ***** válasza:
Évekig emberi kapcsolatokkal foglalkoztam, ezért adok egy tanácsot. Egy pasi 2 okból kérdezi meg, hogy szereted-e: 1. Nem szeret, de látja rajtad, hogy te oda vagy érte. 2. Szeret és szeretne egy megerősítést, hogy te is szereted őt. Mindenképpen beszéljétek meg a dolgot, mert, ha szeret, akkor elég durva dolgok lehetnek belőle. Meg kell tudni, hogy ő mit szeretne tőled konkrétan, mit érez irántad. Ha két embert tök mást szeretne a másiktól, akkor abból a kapcsolatból önzőség nem kilépni, mert érzelem- és időpocsékolás az egész. Szóval üljetek le beszélni, ha nem sikerül eredményre jutni, akkor jobb, ha vége. Ha viszont úgy érzed, hogy bele tudnál szeretni, de még nem vagy azon az érzelmi szinten, mint ő, akkor ezt is mondd el neki.
2016. máj. 3. 03:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!