Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A lányok miért álszentek?
A barátnőmmel beszéltük, hogy az egyik haverom még szűz. Elkezdi tök cuki h vár az igazira meg h nem dobja oda egy r.binek.
Mi már mindketten voltunk másokkal előtte, és szerintem elég álszentség ilyet mondani pláne h ő sem az igazival vesztette el, ezt bevallotta. Én meg egy r.bivel vesztettem el, és egyáltalán nem zavar.
A haverom meg ha nem szűz csajjal kerül össze, nem lesz elég a csajnak. Már csak ha pár hónap kihagyás van, akkor is egy ideig hamarabb elpattan az ember. Hát még ha szűz...
Úgyh ez csak álszentség h vár az igazira meg milyen cuki h nem dobta oda vmi r.binek stb
Tényleg azok sajnos. :(
Mindig amikor küldök képet nekik, nem tudják megmondani, hogy tényleg ocsmány vagyok.
Csak ilyeneket írnak vissza, hogy: "nem rossz", "szépek a szemeid", "férfias az állkapcsod", "nincs veled semmi baj" és a legdurvább, hogy azt írta az egyik nő, hogy "helyes vagy :)" ez akkora kamu cinikus válasz volt. :D
Csak egy lány ìrta azt, hogy mégsem vagy olyan ronda. :D
Legalább őszinte volt.
"A barátnőmmel beszéltük, hogy az egyik haverom még szűz ..."
Akkor most kérdezzem meg, hogy "a férfiak" miért beszélik ki a háta mögött a haverjukat, miért osztanak meg másokkal a barátjuk bizalmával visszaélve az ő privát szférájába tartozó információkat?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!