Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ha áthív filmezni mire számíts...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha áthív filmezni mire számítsak? 19/L

Figyelt kérdés
Két hete ismerjük egymást, azóta ki is lett mondva,hogy együtt vagyunk. Elvileg komoly kapcsolatot akar, de most mégis magához akar felhívni. Egyáltalán nem erőlteti, de tudom,hogy szeretné,ha felmennék hozzá :D Mire készüljek? Még szűz vagyok és lehet,hogy pont akkor lesz meg, ilyen esetben "elég",ha csak én csinálok neki ezt-azt? Mert nekem is ez lenne a legjobb először, hogy csak ismerkednék ezzel az élethelyzettel.

2016. ápr. 30. 13:54
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Ezt igy nyugodtan elmondhatod neki mielott felmennel hozza. :)

Gondolom nem csak filmezni akar szoval beszeljetek rola elotte batran.

2016. ápr. 30. 13:57
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Beszélj vele erről. Nem ciki! Sokkal jobb lesz mindkettőtöknek ;)
2016. ápr. 30. 14:21
 3/11 Noren1989 ***** válasza:
41%

Seggbőlszájba.

26/F

2016. ápr. 30. 14:48
 4/11 anonim ***** válasza:
mond meg neki, hogy szeretnéd azért, ha megnyalná. csak picit.
2016. ápr. 30. 14:52
 5/11 anonim ***** válasza:
csak film és pizza tudod
2016. ápr. 30. 14:54
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Most viccet csináltok belőle, hogy "biztos csak filmet akar nézni", de velem megtörtént, hogy felhívott, de visszautasított, és tényleg csak filmezni akart a srác.
2016. ápr. 30. 15:11
 7/11 anonim ***** válasza:
100%

Filmezni és filmet nézni nem mindegy.

Vigyázz,felkerülsz a netre!

2016. ápr. 30. 15:31
 8/11 anonim ***** válasza:
Kő kemény dugás lesz.
2016. ápr. 30. 15:44
 9/11 anonim ***** válasza:
85%

"Két hete ismerjük egymást, azóta ki is lett mondva,hogy együtt vagyunk. "

Már nem azért, de ennyi idő és ismeretség alatt hogy lehet vaalakivel összejönni? Egy normális kapcsolat nem így kezdődik, és nem is úgy folytatódik, hogy a szűz lány felmegy szobára és két hét után megdugják...

Vannak gondok bőven.......

2016. ápr. 30. 16:13
 10/11 anonim ***** válasza:
68%
9. Ez így van. Sajnos a komoly kapcsolat fogalmát nagyon kevesen ismerik... Pedig érdemes lenne.
2016. ápr. 30. 18:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!