Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért nem tudok elmenni?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem tudok elmenni?

Figyelt kérdés
Több mint egy éve együtt vagyok a barátommal. Néhány hónapja egymásnak adtuk a szüzességünket, azóta 3-4 alkalommal voltunk még úgy együtt. Az a problémám, hogy élveztem az egészet viszont én sosem mentem el csak Ő. Amikor kézzel csinálta nekem, akkor is egy idő után eltoltam magamtól, mert feladtam.:D Amikor magamnak csinálom akkor viszont mindig összejön. Mit csinálok rosszul?
2016. ápr. 30. 13:49
 1/4 anonim ***** válasza:

A lányoknak mindig nehezebb ez a dolog... Nézz videókat, hogy hogyan szokták csinálni.

Viszont a kérdés inkább szexualitás téma.

2016. ápr. 30. 13:53
 2/4 A kérdező kommentje:
Oh. Köszi. Még nagyon kezdő vagyok ezen az oldalon:DD
2016. ápr. 30. 14:06
 3/4 anonim ***** válasza:

vannak olyan emberek akik nem tudnak elelvezni huvelybe

lehet ezek koze tartozol te is

a baratonomnek is ez a baja

szex vegen mindig magahoz nyul es ugy eltud menni :)

2016. ápr. 30. 15:09
 4/4 anonim ***** válasza:
mielőtt elvesztettétek volna a szüzességeteket, előtte nem pettingeltetek? nem nyalt ki? ha igen, akkor az jó volt? élvezted?
2016. ápr. 30. 20:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!