Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Vanna itt idősebb szűz lányok?...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vanna itt idősebb szűz lányok? Ti miért vagytok még azok?

Figyelt kérdés
Csak kíváncsiságból kérdezem. Pasikkal egyszerűen nincs szerencsém...barátságig oké, de még se randi, se csók nem volt senkivel, pláne szex. Kort is írjatok légyszi!

2016. ápr. 29. 23:41
 1/7 anonim válasza:
Nekem a legjobb barátnőm még szűz, 29 éves lesz, mondjuk a randin meg a csókon már túl van. Eddig az igazira várt, most úgy néz ki, hogy megtalálta, csak eléggé fél a folytatástól...
2016. ápr. 29. 23:59
 2/7 anonim ***** válasza:
55%
29 azért már elég sok... nade sok szerencsét neki!
2016. ápr. 30. 01:38
 3/7 anonim ***** válasza:
55%
Pasi vagyok,de van egy 32 éves szűz lány ismerősöm, ő tartogatta az igazinak, el is jött és le is lépett, sajnálom, átlagos csajszi csak munkab .zi.
2016. ápr. 30. 09:42
 4/7 anonim ***** válasza:
32%
Annyira szánalmas ez a várom az igazit baromság. 29-32 évesen fel kéne már nőni.
2016. ápr. 30. 10:09
 5/7 anonim ***** válasza:

Én is szeretnék már valakinek az igazi lenni...

Egyszer már voltam, azt biztosan tudom, de az meg nem volt teljesen százas, mint utólag kiderült :|

30/F

2016. ápr. 30. 10:11
 6/7 anonim ***** válasza:
Mit jelent nálad, hogy idősebb? Kérdező, te mennyi vagy?
2016. máj. 1. 12:17
 7/7 anonim ***** válasza:

18, ha ez idősnek számít :D

Nem az igazinak tartogattam, csak annak, akibe szerelmes leszek, és idáig még nem igazán voltam az.

2016. máj. 5. 09:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!