Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ha két testvér egymással...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha két testvér egymással közösül, az mitől vérfertőzés?

Figyelt kérdés
2016. ápr. 29. 17:54
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
96%
# 5,7,9, miért bizonygatod ennyire a hülyeséget? :D Ki vagy te Jaime Lannister?
2016. ápr. 29. 22:28
 12/19 anonim ***** válasza:
24%
Emberek, könyörgöm, a 21. században élünk, miért kell ilyen szűk látókörűnek lenni? A 70 valahány százalékoson is látszik, hogy egy prosztó, de azért nem adja fel, szajkózza amit betanítottak neki. Az ilyen emberek miatt tart ott az ország, ahol...
2016. ápr. 29. 22:39
 13/19 A kérdező kommentje:

Úgy tudom a vérfertőzés az amikor a véredbe kerül valami idegen vér vagy anyag pl.megvágod az ujjad és belekerül mondjuk benzin vagy egyéb káros anyag vagy ha egy AB+ vérbe kerül egy nála erősebb vér.De a két testvér vérében ugyanolyan vér folyik,nem?

Tisztázzuk,hogy én még nem próbáltam,csak nem értem hogy ez hogyan lehet vérfertőzés

2016. ápr. 29. 23:05
 14/19 anonim ***** válasza:
82%
amire te gondolsz az a vérmérgezés. googlezd meg, még magyarul is egy rakat cikket találsz róla...
2016. ápr. 29. 23:16
 15/19 A kérdező kommentje:
Értem,szóval akkor a vérfertőzés,az erkölcsi sértés,mikor rokoni és családi ágon történik szexuális kapcsolat?
2016. ápr. 29. 23:34
 16/19 anonim ***** válasza:
82%

Azt hiszem elsőfokú unokatestvérekig veszik annak.

Nem tudom ki szajkózza ezeket a történelmi példákat, de ha kicsit utánajárna, akkor látná, hogy az uralkodó családoknál nagyon magas volt a gyermekhalálozás, rengetegen születtek fogyatékkal, voltak őrültek... minimális szintű biológia tudással (sztem gimiben mindenki tanul alap genetikát) mindenki számára belátható, hogy nem véletlenül tiltják. Még az unokatestvérek génjei is átlagosan 1/8ad részben azonosak. Gondolj bele, hogy az orvos megkérdezi, hogy volt-e pl. cukorbeteg a családban.tegyük fel, azt mondod, hogy igen a nagypapám. De ha valakinek a szülei testvérek, akkor olyan, mintha a mindkét oldalról a nagyapáid teljesen azonos génekkel rendelkeznének, tehát a kockázat is annyival több, azaz te is nagyobb valószínűséggel leszel cukorbeteg

2016. ápr. 30. 02:15
 17/19 anonim ***** válasza:
73%

vérfertőzés:

"A vérfertőzés a nemi erkölcs elleni bűncselekmények csoportjába tartozó bűncselekmény."

részletek:

[link]

vérmérgezés:

"Vérmérgezés esetén a véráramban mikrobiológiai módszerrel igazoltan kórokozók szaporodnak el, melyek a keringéssel számos szervbe eljutnak, így végül a véráramfertőzés sokszervi elégtelenséget okoz."

forrás: [link]

nincs olyan, hogy az egyik vér erősebb, mint a másik. arról van szó, hogy nem minden vércsoport kompatibilis az adott illető szervezetével.

csak az egypetéjű ikrek vércsoportja egyezik meg, így a testvéreké nem feltétlenül.

mielőtt felteszel egy ilyen kérdést, azért egy egyszerű googlezást csinálhatnál, végül is 2016-ot írunk...

2016. ápr. 30. 04:20
 18/19 kovpet ***** válasza:

"pl.megvágod az ujjad és belekerül mondjuk benzin"

"erkölcsi sértés"

Úr isten... kérlek mondd, hogy még nem vagy 14 sem. Idősebben ez azért igen durva lenne.

2016. ápr. 30. 09:56
 19/19 A kérdező kommentje:

Hát most én azt arra értettem,hogy ha nyílt sebbe belekerül valami káros anyag.Mérgeződik.Most már tudom hogy az a vérmérgezés.

A vérfertőzés meg azt úgy értettem hogy erkölcs elleni bűncselekmény.

2016. máj. 1. 09:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!