Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha két testvér egymással közösül, az mitől vérfertőzés?
Úgy tudom a vérfertőzés az amikor a véredbe kerül valami idegen vér vagy anyag pl.megvágod az ujjad és belekerül mondjuk benzin vagy egyéb káros anyag vagy ha egy AB+ vérbe kerül egy nála erősebb vér.De a két testvér vérében ugyanolyan vér folyik,nem?
Tisztázzuk,hogy én még nem próbáltam,csak nem értem hogy ez hogyan lehet vérfertőzés
Azt hiszem elsőfokú unokatestvérekig veszik annak.
Nem tudom ki szajkózza ezeket a történelmi példákat, de ha kicsit utánajárna, akkor látná, hogy az uralkodó családoknál nagyon magas volt a gyermekhalálozás, rengetegen születtek fogyatékkal, voltak őrültek... minimális szintű biológia tudással (sztem gimiben mindenki tanul alap genetikát) mindenki számára belátható, hogy nem véletlenül tiltják. Még az unokatestvérek génjei is átlagosan 1/8ad részben azonosak. Gondolj bele, hogy az orvos megkérdezi, hogy volt-e pl. cukorbeteg a családban.tegyük fel, azt mondod, hogy igen a nagypapám. De ha valakinek a szülei testvérek, akkor olyan, mintha a mindkét oldalról a nagyapáid teljesen azonos génekkel rendelkeznének, tehát a kockázat is annyival több, azaz te is nagyobb valószínűséggel leszel cukorbeteg
vérfertőzés:
"A vérfertőzés a nemi erkölcs elleni bűncselekmények csoportjába tartozó bűncselekmény."
részletek:
vérmérgezés:
"Vérmérgezés esetén a véráramban mikrobiológiai módszerrel igazoltan kórokozók szaporodnak el, melyek a keringéssel számos szervbe eljutnak, így végül a véráramfertőzés sokszervi elégtelenséget okoz."
forrás: [link]
nincs olyan, hogy az egyik vér erősebb, mint a másik. arról van szó, hogy nem minden vércsoport kompatibilis az adott illető szervezetével.
csak az egypetéjű ikrek vércsoportja egyezik meg, így a testvéreké nem feltétlenül.
mielőtt felteszel egy ilyen kérdést, azért egy egyszerű googlezást csinálhatnál, végül is 2016-ot írunk...
"pl.megvágod az ujjad és belekerül mondjuk benzin"
"erkölcsi sértés"
Úr isten... kérlek mondd, hogy még nem vagy 14 sem. Idősebben ez azért igen durva lenne.
Hát most én azt arra értettem,hogy ha nyílt sebbe belekerül valami káros anyag.Mérgeződik.Most már tudom hogy az a vérmérgezés.
A vérfertőzés meg azt úgy értettem hogy erkölcs elleni bűncselekmény.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!