Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintem szép, a haja különösen tetszik. :)
25/F
Lehet az én készülékemben van a hiba, de ez csak haj...
az szép
2.Hiába,ha nem tanul meg valaki fényképezni...
Amúgy a csaj rendben van,olyan 6/10es.
Bocsi,hogy nőként válaszolok...de úgy bírom,hogy itt gyakorin,ha a világ legszebb nőjéről tennél fel képet is mindenki játszaná ezt a "hm,elmegy,de hozzám így is kevés" dolgot,holott az itt válaszoló pasiknak mondjuk az 1% olyan,hogy egy ilyen csaj egyáltalán szóba elegyedne vele:D Nem tudom mire fel vagytok ennyire kritikusak,megnézném a barátnőtöket/feleségeteket,ha van...
Szerintem nagyon szép a haja és az arca is,a testalkata nem igazán kivehető,de modell alkat,ennyi azért látszik:)
20L
7. vagyok megint.8. A többiek nevében nem tudok válaszolni a költői kérdésedre.
Jómagam olyan vagyok, aki bárkivel talál közös hangot, aki elég értelmes és hajlandó beszélgetni. A nem nagyképű nőkkel ez működik.
Én mindig is kritikus voltam a nőkkel épp úgy, mint magammal. Igaz nem vetem a szemetekre a hibáitok, mert tudom hogy nekem még több van, de attól még tudom hogy van.
Egyébként a legszebb barátnőm olyan 8as volt ezen a 10es skálán, legalábbis a külső tekintetében.
Az a baj, hogy a nők egy része nem fogadja el se a kritikát, se azt, hogy van aki szerint nem annyira szépek.
Mindenkinek más ízlése van kicsit, és kicsit válogatósabb is lehet éppenséggel. Ezt el kell fogadnod, hogy közelebb lehess a férfiakhoz.
9-es,
"Mindenkinek más ízlése van kicsit, és kicsit válogatósabb is lehet éppenséggel. Ezt el kell fogadnod, hogy közelebb lehess a férfiakhoz."
Ez fordítva is igaz lehet, nem gondolod?:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!