Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miert lett fura illata a huvelyemnek szex utan?
Figyelt kérdés
2016. ápr. 29. 13:58
1/11 anonim válasza:
Így sajnos nem tudok válaszolni, lefekszünk utána megszagolom és megmondom
4/11 A kérdező kommentje:
2 napra ra
De nem volt gumi
Nincs fertozese tuti
Nm tudom mihez hasonlitani nem annyira kellemetlen de azert rossz h mi ez
2016. ápr. 29. 14:09
5/11 anonim válasza:
Én arra gondolok, hogy az aktív nemi élettel megváltozik a hüvely ph-ja és emiatt lehet.
Mikor még szűz voltam, teljesen más illatom volt, mint most. De most se vagyok büdös, csak más. Ha büdös a hüvelyváladék, az fertőzésre utalhat, olyankor orvost kell felkeresni.
6/11 anonim válasza:
A maradék sperma elkezdett bomlani.
7/11 A kérdező kommentje:
Nem elvezett belem
2016. ápr. 29. 14:13
8/11 anonim válasza:
Akkor kaptál tőle egy kis ajándékot, menj dokihoz.
9/11 anonim válasza:
Esetleg a te hüvelyváladékod erjed, közösüléskor nagyobb mennyiségben van jelen a hüvelyben és napok múlva a maradék erjedésnek indul.
10/11 A kérdező kommentje:
Na lehet erre nm gondoltam
Amugy valtozik a ph amiatt is lehet
Nem viszketek szntem nem fertozes v nmtom nem veszes
Majd teszek fel Alkagin kupot
2016. ápr. 29. 14:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!