Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
(Most mindent csak ez egyetlen kép alapján írok.)
Arcra 10-ből úgy 6-os vagy. Nem vagy csúnya, de bájos, gyönyörű, dögös sem. Olyan átlagos, de annak azért a jobbik végén. A legtöbb férfi nem zárkózna el veled a szextől és megdugna téged. Én is.
Az alakod nem igazán látszik, bár extrém dagadtnak nem tűnsz, inkább olyan husisnak.
Csöcsös vagy, ami jó dolog. Ez a tested legjobb pontja a férfiaknak való tetszés szempontjából, amibe a legkevésbé lehet belekötni.
Persze lehet ha több kép lenne rólad és kevésbé retusáltak, fényezettek, beállítottak lennének, akkor lehet megváltozna a véleményem.
A hajszíned ízléstelen. Vagy vágass belőle és legyen valami fazonja, vagy felejtsd el ezt a színt (és vágass is belőle)... egyébként pedig a tipikusan dagadtak szoktak csak ilyen "a fejem látszik" képeket feltenni, szóval érdemesebb lenne egy normális, egész alakos képet feltöltened.
24f
Én nem szeretem a festett hajat :(
Ha már valaki fiatal és még nem őszül miért kell befesteni??? :(
22/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!