Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az mit jelent ha párom kiveri nekem és elélvezek, majd folytatja a dolgot és ugyan úgy élvezem és érzem hogy eltudnék menni még egyszer?
szerintem azt jelenti, hogy a vénusz egy sikba kerult a plutoval, es a Duna vizallasa apad, de valoszinu, hogy a kacsa tyukot fialt, netalan valaki wudu babat dofkod a micsodadba
mit jelentene mar, bammeg, hogy perverz vagy es fiatal. majd 25 ev mulva orulj annak, ha felall. kb ennyi :D
ahogy a kérdésed is hülyeség!
Az első tökéletes választ adott.. bár a kacsa esete kicsit más. Nem tyúkot hanem libát tojt..
Az égvilágon semmit nem jelent, fiatalok vagytok és szexeljetek még egy jót!
Ennyi még egy bambi!
Csak én értem a kérdést?
Veletek nem volt még olyan, hogy általában egyszer elmentek és utána lelankad és kell negyed-fél óra (vagy amennyi) ahhoz, hogy újra felálljon; de néha előfordul az, hogy egyszer elmentek és állva marad a farkatok és szexeltek tovább egészen egy második elélvezésig?
Na erre kérdezett rá a kérdező hogy miért van. Hogy 10-ből 9-szer az első után lankad és kell egy kis regeneráció, de 10-ből 1-szer meg élvezés után is ugyanúgy áll tovább és simán lehet egy második orgazmus lankadás nélkül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!