Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ha valakinek sok a spermája...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha valakinek sok a spermája az undorító?

Figyelt kérdés

2016. ápr. 28. 21:08
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Nem, nekem tetszik. 20/l
2016. ápr. 28. 21:11
 2/12 anonim ***** válasza:
Erre szintén kíváncsi vagyok én is, változó de néha elég sok szokott jönni. 19/f
2016. ápr. 28. 21:14
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
nem zavar, akkor sem ha lenyelem :)
2016. ápr. 28. 21:19
 4/12 icu75 ***** válasza:
100%
Nem zavaró ha sok. Inkább az ha nagyon sűrű,nem szeretem.
2016. ápr. 28. 22:32
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
szerintem kifejezetten izgató tud lenni ha egy pasinak sok spermája jön!!!
2016. ápr. 28. 23:07
 6/12 anonim ***** válasza:
Én miért nem találtam ilyen nőt... majdnem mindenki panaszkodott eddig, hogy túl sokat élvezek. 35f
2016. ápr. 29. 06:28
 7/12 anonim ***** válasza:

6-os detto!!!

Kezdem azt hinni hogy a csajok is trollkodnak neha itt mint a pasik...pl. mikor mutat egy lany vmi nagyon csunyacska cicit ( az egy dolog h elfogadjuk es ugyan ugy szerethetjuk a not mert nem ez dont! es meg mindig jobb mint a szilikon!) De ilyenkor 10 valaszolobol 7 azt irja h o kifejezetten ezt a tipust imadja , stb.... hihetetlen.

Ahogy ez is, mert nekem is szo szerint rengetegspermam van en dokinal is voltam vele mert nagyon sok es exem miatt elmentem hatha csokkentheto de nem, ez genetika.

Lenyeg, hogy azota voltam 1-2 lannyal es senkinek sem tetszett.... Volt olyan akinek semlehes volt, de inkabb megszoltak h tul sok... mit csinaljon vele.. mennyi takaritani valo van stb.

.Ja gumiban nem is elvezhetek mert nem fer bele... mondjuk ez az egy nekem is hatranykent jelenik meg.

24F

2016. ápr. 29. 08:08
 8/12 anonim ***** válasza:

Hat.. ezt azert kicsit ketkedve fogadom.. a gumiban (bar nem probaltam) biztos rengeteg sperma elfer... mivel nyulik, es a vegen pedig a gumi jo esetben nagyon jol ra van szorulva, igy ki nem folyik belole, szet meg biztosan nem durran :)

2016. ápr. 29. 08:46
 9/12 anonim ***** válasza:
Feszülve belemegy, de amint megmozdulsz, mivel írtad h nyúlik nyilvánvalóan, ezért rögtön elkezd szétpréselődni körbe végig a péniszemen... Azt nem vártam meg soha h a gumigyűrűn kifolyna e lent... de annyira nem izgat mert megoldható egy gumival való szeretkezésnél is, hogy cicire vagy hátra vagy szájba menjek el pl.
2016. ápr. 29. 09:55
 10/12 anonim ***** válasza:
mért gond ha sok van?
2016. ápr. 29. 12:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!