Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha valakinek sok a spermája az undorító?
6-os detto!!!
Kezdem azt hinni hogy a csajok is trollkodnak neha itt mint a pasik...pl. mikor mutat egy lany vmi nagyon csunyacska cicit ( az egy dolog h elfogadjuk es ugyan ugy szerethetjuk a not mert nem ez dont! es meg mindig jobb mint a szilikon!) De ilyenkor 10 valaszolobol 7 azt irja h o kifejezetten ezt a tipust imadja , stb.... hihetetlen.
Ahogy ez is, mert nekem is szo szerint rengetegspermam van en dokinal is voltam vele mert nagyon sok es exem miatt elmentem hatha csokkentheto de nem, ez genetika.
Lenyeg, hogy azota voltam 1-2 lannyal es senkinek sem tetszett.... Volt olyan akinek semlehes volt, de inkabb megszoltak h tul sok... mit csinaljon vele.. mennyi takaritani valo van stb.
.Ja gumiban nem is elvezhetek mert nem fer bele... mondjuk ez az egy nekem is hatranykent jelenik meg.
24F
Hat.. ezt azert kicsit ketkedve fogadom.. a gumiban (bar nem probaltam) biztos rengeteg sperma elfer... mivel nyulik, es a vegen pedig a gumi jo esetben nagyon jol ra van szorulva, igy ki nem folyik belole, szet meg biztosan nem durran :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!