Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, ha szinglik vagytok és 2-3 hétig nem szexeltek, ti is megőrültök a szexért?
Figyelt kérdés
Lassan 1 hónapja nem szexeltem,de már iszonyatosan kívánom,próbáltam masztival "csillapítani" a dolgot,de hiába...ez normális?Mármint,hogy ennyire kívánom?
20L
2016. ápr. 28. 19:57
11/16 anonim válasza:
Nem igazán volt ilyen.. Én inkább egy személyt kívánok (és vele a szexet) nem pedig csak magát a szexet.
13/16 anonim válasza:
Szerintem nagyon is normális!
Pontosan így éreztem magam 20 évesen, amikor nem volt pasim. :)
Sőt... el kell hogy keserítselek: van, hogy az idő előrehaladtával, így 25 éves kor felé csak nő az étvágy. ;)
25/B/L
15/16 anonim válasza:
2-3 hét?? Azért ez nem a világ vége, simán ki lehet bírni.
Én már 3 éve nem szexeltem, nyilván kívánom, de nem kattantam be és nincs semmi bajom.
16/16 anonim válasza:
Csak az első hónap borzalmas, aztán alábbhagy a dolog. De segít ha lefoglalod magad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!