Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek is elképesztően szexi a képen szereplő hölgy?
Teljesen átlagos arc, szemüveg... De hatalmas szilikon mellek. Egy istennő. Bárcsak minden nő követné az ő példáját. Ti hogyan gondoljátok?
[link] Jpg
"Ezek a mellek bármekkora gerincfájdalmat megérnek."
Ha így érzed, akkor rakass be te is magadnak ilyen implantátumokat. A plasztikai sebészek egy része jó pénzért neked is megcsinálná.
Képmutatók vagytok.
Titkon ti is rá vágytok. Egy ilyen nő mindenkit feldobna.
Én úgy vagyok a szilikon mellekkel, hogy ha lufit akarok fogdosni akkor veszek egy csomaggal a boltban.
Vagy guminő...
A szép igazi cicikben pont az a jó, hogy puhák, kézbe illenek, lehet őket szopogatni, lehet érezni bennük az életet.
A szilikon olyan mintha melltartóban fogdosnál egy igazi mellet.
(Az én ízlésem és véleményem szerint)
Ki akarna magának tőgyeket?
Kérdező te nagyon hülye vagy, vagy csak egy szűz tizenéves!
Én soha nem kínszenvednék azért mindennap, hogy két ilyen műanyagot cipeljek mások kedvéért magamon!
Ilyen cickókkal járni sem bírnék,mert mire észbekapnék már a gravitáció tenné a dolgát :D
Maradok inkább a természetesnél,kössz. Fuj.
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!